nl en

Stater – Acello

‘Acceptatie terwijl u wacht’

Lees meer over de case

Achtergrond project

Hypotheekservicer Stater optimaliseert en innoveert doorlopend haar mid-office hypotheekplatform (E-state) voor de samenwerkende hypotheekverstrekkers. Met het project Accello worden bouwstenen ontwikkeld die ‘Acceptatie terwijl u wacht’ mogelijk maakt. Yellowtail verzorgt als customer intimacy- en implementatiepartner de bouwsteenimplementaties binnen het generieke of specifieke hypotheekproces van de diverse hypotheekverstrekkers. 


Doel project

Door de Accello bouwstenen is het voor hypotheekverstrekkers mogelijk efficiënte klantprocessen in te richten voor onderscheidende hypotheekproposities; van intermediaire distributie tot execution only hypotheekstraten.

Om automatische acceptatie mogelijk te maken, wordt binnen Accello gewerkt met data-extractie via OCR of externe bronnen. Die gevalideerde data wordt vervolgens geïnterpreteerd met geavanceerde businessrules en geautomatiseerde verbandscontroles. Hypotheekverstrekkers kunnen hierdoor nu al een hypotheek in 1 dag of uur accepteren. De ambitie is er om dit straks voor low-risk aanvragen volledig automatisch in een paar minuten uit te voeren. Om automatische acceptatie mogelijk te maken, wordt binnen Accello gewerkt met data-extractie via OCR of externe bronnen. Die gevalideerde data wordt vervolgens geïnterpreteerd met geavanceerde businessrules en geautomatiseerde verbandscontroles. Hypotheekverstrekkers kunnen hierdoor nu al een hypotheek in 1 dag of uur accepteren. De ambitie is er om dit straks voor low-risk aanvragen volledig automatisch in een paar minuten uit te voeren.

  • Arjan Hessels, Manager Innovatie & Digitalisering Stater: “Wij en onze Accello deelnemers werken heel prettig met Yellowtail samen. Yellowtail slaat een belangrijke brug tussen de veranderende wensen en eisen van van consumenten & adviseurs als het gaat om de frontend en de aansluiting op de mid- & backoffice systemen. Samen zijn we in staat om de gehele hypotheekketen te optimaliseren en te innoveren. Als grootste hypotheekservicer van Nederland willen wij voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Yellowtail snapt die wereld als geen ander".

Resultaat

Yellowtail verzorgt voor Stater de intake met de deelnemende hypotheekverstrekkers. Vervolgens wordt een implementatieplan gemaakt om de juiste Accello componenten te implementeren binnen de diverse hypotheekproposities van de hypotheekverstrekkers. De implementatie voert Yellowtail in co creatie uit met het Stater Accello scrumteam en de hypotheekverstrekkers. Veel trajecten starten met een pilottraject om op basis van de geleerde lessen te finetunen en breder uit te rollen. Vanuit monitoring en afstemming worden de volgende stappen gezet; van implementatie tot wensen voor doorontwikkeling.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Neem dan contact op

Betrokken Yellowtailers

Daniel Rogulic

Senior Consultant

Mirjam Fuchs

Managing Consultant

Daniel van den Boorn

Consultant

Andere cases

Contact