nl en

Arjun Sheerbahadursing

Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Binnen Yellowtail maak ik onderdeel uit van het Next (beheer) team. Als Next-consultant ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en doorontwikkeling van de Toekomstverkenner bij meerdere pensioenfondsen en het waarborgen van de kwaliteit op deze projecten. Daarnaast werk ik in de tak pensioenen en vermogen aan de implementatie van MyLife-projecten binnen enkele grote financiële instellingen en draag ik op deze manier bij aan het verschaffen van digitaal financieel inzicht en handelingsperspectief voor de consument.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik een geboren en getogen nuchtere Groninger ben en sinds twee jaar in Amsterdam samenwoon met een hele leuke Friezin en onze Britse korthaar kitten. Dat ik in een jaar tijd alle continenten van de wereld heb afgereisd. Dat ik sinds het reizen een gewoonte gecreëerd heb om vaak random de buitenlandse radio aan te zetten van plekken waar ik ben geweest.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Over de gigantische stappen die er in 50 jaar tijd zijn gemaakt in de techniek (bijv. de diskettes/floppydisks van 1MB geheugen uit de jaren 60 versus de Cloud storage met 1TB aan geheugen nu). En de snelheid waarmee we continue verder innoveren en zo het leven leuker en makkelijker maken.

Wie ben jij in een projectteam?

Met een bedrijfskundige achtergrond kijk ik met een procesbril naar onze projecten en probeer ik zoveel mogelijk efficiency te creëren. In een team ben ik iemand die het overzicht bewaakt, het brede plaatje ziet en voor resultaat zorgt door te werken met een strakke planning. Ik vertaal de wensen van onze klanten naar IT-requirements voor onze developers, zo krijg ik altijd een stuk inhoudelijke kennis mee.

Contact

Gewerkt voor

Contact