Florine Reinders

Managing Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Binnen Yellowtail houd ik me bezig met RoboFin, de robotiseringspropositie van Yellowtail. Daarbij richt ik me vooral op hoe we met nieuwe technieken de proposities van klanten kunnen versterken. Naast RoboFin werk ik op projectbasis bij diverse financials. Daarbij is mijn rol vaak gericht op het efficiënter maken van het proces. Dit kan door de implementatie van nieuwe online initiatieven of door de verbetering van bestaande tooling voor klanten.

Wat weten wij nog niet over jou?

Wat mensen nog niet weten is dat mijn muzieksmaak zeer divers is. Van Adele, Johnny Cash tot aan deep house en techno. In de auto naar wintersport met collega’s leidt dit vaak tot verbazing.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

De snelheid waarmee partijen als Google en Amazon e.d. nieuwe technieken inzetten om het (denk-)werk van de mens te kopiëren en meestal zelfs te verbeteren. Maar dan verbaas ik me vervolgens hoe lang het duurt voordat je als consument hier ook daadwerkelijk dagelijks mee in aanraking komt. We staan nog aan het begin van wat techniek allemaal voor ons kan gaan betekenen.

Wie ben jij in een projectteam?

In een project zorg ik ervoor dat het proces zo ingericht is dat ieder teamlid zijn werk goed kan doen. Ik creëer graag duidelijkheid en vind het belangrijk dat we successen blijven behalen met elkaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we met elkaar kunnen lachen, dus een goede groepsdynamiek is voor mij erg belangrijk.

Contact

Gewerkt voor

Contact