nl en

Gert Vasse

Director

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Innovatie in de financiële dienstverlening. Greenfield trajecten voor hypotheken en (online) financial planning. Optimalisatie- en digitaliseringstrajecten voor met name het hypotheekdomein. Daarnaast ben ik vanuit mijn MT-rol verantwoordelijk voor het sales- en resourcemanagement.

Waar ligt jouw expertise?

Praktische innovatie: vanuit vergezichten de eerste stap bepalen en in een multidisciplinair team iteratief realiseren. Specialisaties: het gehele hypotheekdomein, complexe financial planning digitaliseren zodat de consument zelf integraal inzicht en handelingsperspectief krijgt, klantreizen optimaliseren met behulp van brondata, en blockchain Proof of Concepts opzetten.

Waar ben jij binnen Yellowtail trots op?

De brede expertise die we hebben opgebouwd: van praktische strategie, design & UX, business- & IT-consultancy tot en met volledige implementatie- en integratietrajecten. Die expertise brengen wij in de praktijk met een mooie gemixte club van jonge en ervaren toptalenten. Het geeft veel energie om een bijdrage te leveren aan een gefocuste club mensen waar persoonlijke ontwikkeling, specialisaties, teamspirit en plezier hoog in het vaandel staan.

Wat weten wij nog niet over jou?

Naast mijn functie van director heb ik enkele uren per week vrijgemaakt om nieuwe werelden te verkennen. Zo geef ik bijvoorbeeld masterclasses op het gebied van Blockchain Alliantie Hypotheek en Vastgoed. In m’n vrije tijd geniet ik vooral van onze woonboerderij aan de rand van een natuurgebied; daarnaast ben ik lid van een autosportvereniging en rij ik, met mijn broer als navigator, internationale sportieve toerritten.

Contact

Contact