Marijn de Granada

Managing Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Binnen Yellowtail hou ik mij bezig met diverse implementaties, zowel binnen het hypotheek als binnen het pensioen en vermogensdomein. Daarnaast organiseer ik kennisoverdracht-sessie’s op kantoor zodat de kennis die collega’s vergaren tijdens een project ook wordt overgedragen. Het zou zonde zijn als andere collega’s hier niet van kunnen leren of deze kennis verloren gaat.

Wat weten wij nog niet over jou?

Naast mijn werk bij Yellowtail vervul ik een bestuursfunctie binnen de stichting Ninos de Guatemala. Als stichting zorgen wij ervoor dat inmiddels ruim 500 kinderen in Guatemala basis en middelbaar onderwijs kunnen volgen op een van onze drie opgezette scholen.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Dat de batterij van mijn telefoon het nog geen dag volhoud, maar we wel een Tesla in de ruimte kunnen laten zweven.

Wie ben jij in een projectteam?

In een projectteam ben ik vooral de verbinder. Ik vind het belangrijk dat de Yellowtail teamleden fijn kunnen werken en zorg voor de verbinding tussen de projectleden van de opdrachtgever zodat we samen één team zijn. Daarnaast ben ik inhoudelijk zeer betrokken. Ik vind het belangrijk en vooral ook leuk om de inhoud goed te begrijpen. Hierdoor kan ik het project naar een hoger niveau tillen.

Contact

Gewerkt voor

Contact