Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Hypact Buy to Let portal

Een out of the box buy to let portal

De aanvraag van een buy to let hypotheek is vaak nét wat complexer dan bij een reguliere hypotheekaanvraag. Bij Yellowtail maken wij complexe zaken graag simpel en daarom hebben wij een buy to let portal ontwikkeld. Daarmee kan een zogenaamde ‘verhuurhypotheek’ makkelijk worden ingediend bij u als geldverstrekker of serviceprovider.

De buy to let portal is onderdeel van Hypact Hub. Hypact neemt intermediairs, serviceproviders en acceptanten werk uit handen en zorgt voor een optimale workflow waarmee adviseurs en acceptanten dossiers makkelijk kunnen behandelen, terwijl de status van aanvragen continu inzichtelijk is. Met Hypact Hub werk je sneller, maak je minder fouten en ben je altijd in control.

Voordelen van de buy to let portal

  • Standaardisatie van buy to let aanvragen waardoor je altijd de juiste informatie ontvangt
  • Meer first time right aanvragen door prevalidatie op basis van generieke en specifieke acceptatiecriteria
  • Minder inwerktijd voor nieuwe collega’s door een intuïtief en gebruiksvriendelijk design
  • Een portaal dat is te koppelen aan bestaande mid-office systemen, er bestaat al een koppeling met de Close Mid Office van Ohpen
Samen sterk

In co-creatie met

De Hypact buy to let portal is in samenwerking met een van onze klanten ontwikkeld. Door deze co-creatie konden wij rekening houden met de wensen en behoeften uit de praktijk. Het resultaat is een out of the box inzetbaar buy to let portaal. Uitermate geschikt om achterhaalde systemen te vervangen of de time to market van nieuwe labels te verkorten.

Lees meer over Hypact

Meer informatie of contact opnemen?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact