nl en

Oplossingen

Groeit u wel mee?

Yellowtail staat als geen ander voor inhoudelijk vermogen, het combineren van diepgaande business-, proces- en IT-expertise en een sterke resultaatsdrive, waardoor we inmiddels een grote track record van succesvolle implementaties hebben opgebouwd.

Onze innovatieve producten

Innovatie in Hypotheken

Steeds meer consumenten willen een hypotheek (deels) online kunnen afsluiten in een aantal simpele stappen. Dat scheelt tijd, geld en gedoe. Omnichannel hypotheek bedieningsconcepten worden de nieuwe norm. Niet alleen in de acceptatiefase, maar ook in beheer. Eenvoud, lage kosten en snelheid zijn daarin belangrijk voor de consument, die zelf grip wil hebben op het proces. Wij specialiseren ons daarom in innovatie en optimalisatie van hypotheekprocessen. Of het nu gaat om het aanvraagproces of om het ontwikkelen van een vernieuwende beheeromgeving.

Meer over Hypotheken

Innovatie in Pensioenen en Vermogen

Veel consumenten vinden pensioen maar onaantrekkelijk en ingewikkeld en schuiven het pensioenvraagstuk voor zich uit. Dit komt volgens ons omdat het schort aan de manier waarop consumenten geïnformeerd worden en het gebrek aan de juiste middelen waarmee zij inzicht kunnen krijgen in hun situatie, nu én straks. Daarom ontwikkelen wij integrale pensioen- en vermogen oplossingen waarmee pensioenuitvoerders, banken en verzekeraars succesvol de dialoog met de consument aan kunnen gaan en waarbij de consument zelf aan het roer staat.

Meer over Pensioen en Vermogen

CORD Finance

CORD Finance is een complete data-integratie oplossing voor het doe-het-zelf of omni-channel bediening van uw klanten. Het platform verbindt gebruikers en achterliggende systemen in zowel aanvraag- als beheerprocessen. In CORD Finance zijn koppelingen met verschillende breedgebruikte marktoplossingen opgenomen, waardoor ‘straight-through’ procesverwerking mogelijk wordt. Door uw front-end op Cord Finance aan te sluiten, ontsluit u relatief snel en eenvoudig het gehele finance domein.

Meer over CORD Finance

Key Control Dashboard

Het In-control zijn op de bedrijfsvoering en een effectieve interne beheersing is bepalend en een vereiste voor de strategie en het succes van organisaties. Veel instellingen worstelen echter met de beschikbaarheid, relevantie en betrouwbaarheid van goede stuurinformatie en de risicobeheersing. Daarnaast beschikken ze vaak niet over de benodigde informatie om aantoonbaar vast te kunnen stellen of de organisatie in-control is. Het Key Control Dashboard is een Yellowtail solution die organisaties al bijna 10 jaar in staat stelt om meer grip en sturing op hun bedrijfsvoering en interne beheersing te krijgen.

Meer over Key Control Dashboard

Digital User Experience & Design

Yellowtail helpt financiële dienstverleners bij het ontwerpen en implementeren van spelbepalende en digitale belevingen voor de consument. Wij zorgen niet alleen voor een mooie voorkant of een technisch perfecte tool, wij slaan een brug tussen business, IT en de gebruikerservaring.

Meer over Digital User Experience Design

Beheer

Yellowtail biedt tijdens de uitvoering van een project meerwaarde met een complete mix van relevante domeinkennis en de competenties om een oplossing echt te realiseren. Als het project is afgelopen, is er vanuit de klant enerzijds behoefte om de fouten in applicaties snel op te lossen (correctief onderhoud) en anderzijds een behoefte en noodzaak om de oplossing verder door te ontwikkelen (additief onderhoud).

Meer over Beheer

Digital Professionals

Onze bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar en hebben ruime ervaring in het realiseren van online klantproposities. Deze ervaring delen zij graag met anderen. Wij geloven dat onze diepgaande domeinkennis, 15 jaar ervaring en hands-on mentaliteit het verschil maken.

Meer over Digital Professionals

Contact