Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Hypact HypotheekAssist

Een nieuwe generatie hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële gebeurtenis voor consumenten. Het gaat om grote bedragen en klanten zitten er voor langere tijd aan vast. Met een beetje hulp kunt u voor uw klanten al snel een besparing van €20.000 – € 50.000 realiseren in (bruto) rente over de looptijd. Robotisering zorgt dat iedere denkbare financiële constructie in een oogwenk wordt doorgerekend zodat u altijd bij de optimale constructie uitkomt. Bij Yellowtail geloven we in een nieuwe generatie hypotheekadvies waarbij adviseur en robot hand in hand gaan. 

HypotheekAssist

Yellowtail ontwikkelde HypotheekAssist, onze eigen robot, die dit optimale advies berekent op basis van de gewenste maandlast. De robot rekent minimaal 72.000 hypotheekconstructies door. De adviseur komt hiermee tot een advies waarmee de klant het beste uit is voor zijn of haar persoonlijke situatie. Dit is de eerste oplossing in de markt die op deze vernieuwende wijze naar hypotheekadvies kijkt.

 

Zien hoe het werkt?

Wilt u een demo of eens sparren over de mogelijke toepassingen van HypotheekAssist? Leuk! Neem contact met ons op dan plannen we samen een moment in.

Informatie aanvragen

De voordelen van HypotheekAssist

HypotheekAssist, een robot, die dit optimale advies berekent. De adviseur geeft daarmee de garantie van een optimale hypotheekconstructie. Dat scheelt uw klanten al snel vele duizenden euro’s aan rente. HypotheekAssist is de eerste in de markt die op deze vernieuwende wijze naar hypotheekadvies kijkt. Een nieuwe generatie hypotheekadvies die zorgt dat u als professional beter en efficiënter uw advies kunt uitbrengen.

  • Kan worden geïntegreerd met uw bestaande adviespakketten
  • Beter en efficiënter uw advies kunt uitbrengen
  • Forse besparingen voor uw klanten
  • Mogelijkheden voor nieuwe proposities, zoals ‘second opinion advies’ of ‘constructie gestuurd oversluiten’
  • 100% aansluiting vinden bij het hypotheekbudget van uw klant
  • Uw beheerportefeuille snel scannen op kansrijke adviesmogelijkheden
Binnenkort volledig geïntegreerd met

Contact