Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Duurzaam ondernemen

Realiseren van Duurzame Impact

Yellowtail Conclusion hecht enorm veel waarde aan duurzaamheid. Om onze ambities op dit gebied te bereiken, hebben we het Yellow Impact Program opgezet. Dit programma voeren wij uit in nauwe samenwerking met Conclusion Cares, onze afdeling voor duurzaamheid binnen het uitgebreide Conclusion-ecosysteem waarvan wij deel uitmaken.

De Verenigde Naties hebben 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals of SDG’s) vastgesteld om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Binnen deze SDG’s heeft Yellowtail Conclusion vijf doelstellingen gekozen die het beste aansluiten bij zowel de intrinsieke motivatie van onze medewerkers als de kern van onze dienstverlening. Door ons op deze specifieke doelen te richten, streven we ernaar om een zo groot mogelijke impact op mens en maatschappij te realiseren.

Feiten en Cijfers

Hier verantwoorden we onze aanpak in cijfers, resultaten en afspraken. Transparantie voorop. Conclusion volgt alle nationale en regionale wet- en regelgevingen, fiscale verplichtingen en mededingingsregels. En meer, want wij voelen ons verantwoordelijk om onze dienstverlening eerzaam en duurzaam aan te bieden.

Lees verder

Een greep uit de resultaten

Al twee decennia lang zijn we pioniers in het verbeteren van het financiële leven van consumenten. Onze missie om het financiële leven van de consument te verbeteren en een ketenoverstijgend digitaal vertrouwen op te bouwen, vormt de kern van ons werk. Gedurende bijna vijftien jaar hebben we organisaties financieel en digitaal weerbaar gemaakt, een prestatie die onze expertise en toewijding weerspiegelt. In de komende jaren zetten we onze inspanningen voort met een vernieuwde focus. Bij elke stap die we zetten, stellen we onszelf de cruciale vraag: "Hoe kunnen we duurzame vernieuwing stimuleren die een positieve impact heeft op de samenleving?"

 • We hebben een volledig duurzaam wagenpark en hanteren een thuiswerkbeleid
 • We zijn trots op ons diversiteitsteam. Wij vieren culturele diversiteit en bieden flexibele arbeidsvoorwaarden
 • We zijn trots op onze samenwerking met Emma@Work, een organisatie die zich inzet voor de arbeidsparticipatie van jongeren met een chronische fysieke aandoening.
 • We zijn trots op onze accreditaties, waaronder SOC II, ISO 27001, die onze toewijding aan operationele uitmuntendheid, informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement en milieubeheer onderstrepen.
 • Ecovadis Zilver certificering en niveau 5 op de CO2 prestatieladder
SDG's

Op deze SDG’s zetten wij ons samen met Conclusion in

Yellowtail Conclusion verbindt zijn duurzaamheidsstrategie met de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, met strategische meerjarenambities gericht op vijf SDG's als fundament van onze aanpak voor duurzaamheid

 • We zetten ons in voor duurzaamheid door zorgvuldig onze leveranciers te doorlichten, te kiezen voor duurzame partners, onze assets optimaal te benutten met een nieuw hergebruikbeleid, ons kantoor te verduurzamen
 • Monitoren en verlagen van de impact van onze Azure hosting en streven naar green IT
 • We zijn een duurzame werkgever met een 'great place to work' programma en secure-base leadership programma
 • We streven naar een integrale rapportage binnen onze organisatie, inclusief financiën, duurzaamheid, veiligheid, en meer, terwijl we onze ISO- en SOC II-certificeringen, samen met Ecovadis en de CO2-prestatieladder, handhaven in samenwerking met Conclusion
 • Duurzaamheid is verankerd in de kernwaarden van onze organisatie, we hebben een beleid op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG)
 • We bevorderen diversiteit met het doel om ten minste 30% van onze managementposities door vrouwen te laten bekleden en streven naar een instroom van meer dan 30% vrouwelijke collega's
Meer over Conclusion Cares

Contact