nl en

Independer

Overview project

Klant

Independer

Domein

Hypotheken

Achtergrond project

Independer ambieert uiteindelijk om 10% van de Nederlandse hypotheekklanten te gaan bedienen.

Doel project

Vanuit de visie dat het verkrijgen van een hypotheek makkelijker, slimmer en goedkoper kan heeft Independer een nieuwe strategie ontwikkeld. Deze ambitie gaat verder dan enkel het betreden van de hypotheekmarkt, maar is gespitst op innovatie en het veranderen van de markt met een disruptief concept.

Resultaat

Yellowtail heeft Independer begeleid bij de strategievorming en concretisering van de roadmap voor de komende jaren. Independer ambieert uiteindelijk om 10% van de Nederlandse hypotheekklanten te gaan bedienen. De klanten kunnen op termijn kiezen uit verschillende bedieningsmodellen, waarbij onder andere gemak en scherpe prijsstelling onderscheidende factoren zullen zijn. Om hypotheekadvies daadwerkelijk aan te kunnen bieden voor een bedrag richting de €500, is een grotendeels STP ingericht proces noodzakelijk. Daarbij speelt technologie in combinatie met (digitale) klantbegeleiding een essentiële rol.

Betrokken Yellowtailers

Matthijs Mons

Partner

Mirjam Fuchs

Managing Consultant

Florine Reinders

Managing Consultant

Execution only voor starters in loondienst

Independer werkt momenteel aan de ontwikkeling van haar eerste bedieningsmodel: execution only voor starters in loondienst. Yellowtail ondersteunt Independer bij de beantwoording van het technologie-vraagstuk en met specifieke expertise op gebied van online klantbediening in de hypotheekmarkt.

Contact