Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Hypact online advies

De eerste online adviesstraat van A tot Z

Het afsluiten van een hypotheek is voor de meeste consumenten een ingewikkeld en onduidelijk proces. Het is dus niet verwonderlijk dat 95% van de hypotheekadviezen nog altijd volledig via een hypotheekadviseur verloopt. De technologische ontwikkeling gaat echter snel en robo-advies biedt mooie kansen voor consumenten en adviseurs.

Altijd het beste advies voor je klant

Met Hypact online advies kunnen consumenten, te beginnen met starters, online, volledig geautomatiseerd advies verkrijgen, of zich oriënteren op hun mogelijkheden. Hypact online advies berekent aan de hand van de gewenste maandlasten de ideale hypotheekconstructie en legt dit automatisch vast in een begrijpelijk adviesrapport. 

Meer tijd voor complexe situaties

Dit alles geeft de klant meer gemak en regie en bespaart de hypotheekadviseur tijd die hij kan inzetten voor het adviseren van complexere situaties. Komt de klant er niet meteen helemaal uit, dan is de adviseur er altijd nog om bij te springen. Een ding is zeker: online advies en zelfwerkzaamheid worden alleen maar meer – zeker niet minder.

Demo aanvragen

Nieuwsgierig geworden? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Wij vertellen er graag alles over. Dus vraag gerust een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen

Een innovatie voor de sector

Hypact online advies is de eerste in de markt die volledig online advies geeft. Onze robot berekent de optimale hypotheek constructie en neemt de consument stap voor stap mee in het ideale advies. En voor de adviseur scheelt het veel tijd.

  • Gegarandeerd de laagste rentelast voor de situatie van jouw klant
  • Een automatisch gegenereerd adviesrapport
  • Het optimale advies dankzij Hypact HypotheekAssist
In samenwerking met

Contact