nl en

Bira Thanabalasingam

Director Beyond

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Mijn missie is Financiële gelijkwaardigheid voor iedereen. Door gebruik te maken van de kracht van open banking maakt onze slimme technologie (BEYOND) het voor mensen mogelijk om inzicht te geven in hun Netto Financieel gedrag, waardoor nieuwe financiële mogelijkheden worden ontgrendeld en de bestaande financiële situatie beter en tijdig wordt beschermd. Ik geloof in een eerlijke beoordeling op basis van financieel gedrag, niet afwijzing op basis van louter bruto profielen.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik graag 3 uur reis om het beste ramenrestaurant van Europa te bezoeken, ik mij volledig kan onderdompelen in nostalgie om daarna weer volledig los te gaan met toekomstige innovaties, dat ik mijn dagelijkse zen momentje vind in routineklusjes zoals schoonmaken van de keuken met Indiase jaren 80 muziek op de achtergond en geloof in de perfectie in imperfectie (Japanse filosofie van Wabi Sabi).

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Hoe druk wij ons maken over kleine dingen, onze angst voor vernieuwing (zoals Crypto’s en Robots), waarom we nog steeds geen vliegende auto’s hebben en hoe snel tijd voorbij vliegt.

Wie ben jij in een projectteam?

De creative denker

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2017/10/MicrosoftTeams-image-2-400x400.jpg

Gewerkt voor

Contact