Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Cathelijn Schoenmakers-Kloeze

Customer succes manager

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Als Business Development & Sales manager spreek ik veel marktpartijen en natuurlijk met onze klanten. Ik vind het interessant om te horen wat er bij hen speelt en waar ze op digitaal vlak nog wensen of behoeftes hebben. Daarnaast volg ik markttrends nauwlettend en deel ik deze vraagstukken weer met hen. Mijn doel is om de vertaalslag te maken tussen de wens van de klant en de (technische) mogelijkheden die Yellowtail kan bieden. Daarnaast help ik ook graag mee om de klant te activeren de digitale oplossingen te gaan gebruiken.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik graag buiten ben. Ik loop graag hard op de hei maar ik word ook erg blij van hutten bouwen of in bomen klimmen met mijn kinderen. Op zondag ben ik op het hockeyveld te vinden en ren ik als mid-mid het hele veld over. Sporten doe ik dan ook erg graag en vind het belangrijk dat dit voor iedereen mogelijk is. Ik heb dan ook na mijn studie een half jaar in Zuid Afrika vrijwillligerswerk gedaan voor een Sportsground van de Johan Cruyff Foundation.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Dat er toch nog best veel mensen zijn die wachten met het verduurzamen van hun huis.

Wie ben jij in een projectteam?

In een project ben ik als het ware de vertaler. Ik probeer te doorgronden wat de klant wil en deze wens om te zetten in een project waar consultants en developers van Yellowtail een antwoord op hebben. Zo zorgen wij er dan samen voor dat de beste digitale oplossing wordt geboden.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2020/04/DSC1017-400x400.jpg

Contact