nl en

Daniel Rogulic

Principal Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Binnen Yellowtail houd ik me samen met een aantal collega’s bezig met het neerzetten van RoboFin. Binnen RoboFin houden we ons bezig met het beantwoorden van klantvragen op basis van robotics en machine learning toepassingen. Naast RoboFin houdt ik me bezig met de implementatie van innovatie oplossingen in de pensioen- en vermogensmarkt en de hypotheekmarkt.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik een enorme gamer ben. Naast zelf gamen op mijn PlayStation en andere consoles ben ik ook gek op bijvoorbeeld board games. Mijn interesse in gamen gaat zelfs zo ver dat ik in de avonduurtjes cursussen op het gebied van game development volg.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Ik verbaas me regelmatig over hoe veel moeite we in de financiële sector blijven houden met de klant echt centraal stellen. Klanttesten zijn gelukkig de afgelopen jaren meer en meer de norm geworden, maar het ontwikkelen van een propositie begint nog vaak zonder het betrekken van een klant. Om daadwerkelijk te borgen dat je een propositie ontwikkelt die echt een klantbehoefte invult, is het zaak om de klant vanaf dag één ècht te betrekken.

Wie ben jij in een projectteam?

In een projectteam ben ik de persoon die de brug slaat tussen de business en IT. Met een bedrijfskundige achtergrond, maar sterke affiniteit voor techniek heb ik mezelf ontwikkeld tot een consultant die beide talen spreekt. Ik ben sterk inhoudelijk gedreven, maar houdt daarbij altijd het brede plaatjes in beeld.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2018/02/Daniel_Rogulic-lageResolutie-400x400.jpg

Gewerkt voor

Contact