Emilie Lindenbergh

Senior Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Binnen Yellowtail houd ik me momenteel bezig met implementaties van Key Control Dashboard, met name bij ministeries. Hierin staat een het creëren van het op maat maken van onze best practices voorop, zodat de klant mijn kennis en ervaring kan gebruiken voor zijn of haar specifieke situatie.

Wat weten wij nog niet over jou?

Ik heb een achtergrond in de hospitality industrie die mij in staat stelt me te verplaatsen in de klant en hierbij altijd zijn of haar wensen op nummer één te plaatsen. Ondanks mijn overstap naar consultancy in GRC tooling, zal mijn voorliefde voor de horeca altijd voortbestaan in de vorm van veelvuldige restaurant bezoeken. Ik hoor het graag als je nog een restaurant tip voor mij hebt!

Waar verbaas jij je regelmatig over?

De uitvoering van de strategie van bedrijven blijft mij intrigeren. Het is voor velen een uitdaging om de stip op de horizon scherp te houden en naar mijn idee staan of vallen bedrijfsresultaten juist hierbij. Bij elk vraagstuk probeer ik deze visie of missie in gedachten te houden.

Wie ben jij in een projectteam?

Als teamlid word ik omschreven als een motivator en energizer. Ik hou er van om de spreekwoordelijke handen uit de mouwen te steken en ga dan ook pragmatisch te werk. Daarnaast hou ik een sterke planning en structuur aan, waardoor het overzicht behouden blijft.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2018/02/Emilie-1-lowres-400x400.jpg

Contact