Erwin Bretscher

Principal Consultant - Domein Zorg

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Ik ben verantwoordelijk voor de opbouw van het portfolio in de zorg. Dit betekent het aanhaken van relaties voor het binnenhalen van ICT-opdrachten, maar ook de uitbouw van consultancy vraagstukken op het gebied van zorg & ICT. Daarnaast sta ik graag met beide voeten in de ‘modder’ dus ben ik ook inhoudelijk betrokken bij een aantal opdrachten, die zich met name richten op medische gegevensuitwisseling, PGO, of implementatie van projecten of toepassingen, waarbij ik ook focus op de zachte kant van de implementatie, ofwel de adaptie bij de zorgprofessional of patiënt.

Wat weten wij nog niet over jou?

Ik heb vroeger in competitieverband volleybal gespeeld, en stiekem vind ik het nog wel leuk, maar dan puur recreatief.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Over hoe sommige bedrijven acteren in de zorg, want ik denk dat het een maatschappelijk thema betreft en dat je daarom ook in je handelen een maatschappelijke verantwoording moet meenemen. Uiteindelijk raakt het ons allemaal.

Wie ben jij in een projectteam?

Ik ben de kartrekker en een probleemoplosser. Er zijn altijd ‘hobbels’ te verwachten in een project. Een probleem is een uitdaging en ik vind het geweldig om met zijn allen te brainstormen over oplossingen. Samen binnen de mogelijkheden voor zowel het team als de klant de juiste en meest passende oplossing realiseren.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2021/01/DSC0982-400x400.jpg

Contact