Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Jacco Muntz

Managing Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Ik ben Consultant bij het Key Control Dashboard en help bij het opbouwen van processen voor de interne controle (inclusief de bijbehorende beheersmaatregelen). Daarnaast ondersteun ik bij de implementatie van onze ISMS oplossing (bv. de BIO of ISO) in het KCD voor onze klanten. Zowel de zogenoemde “bakjes” over de gehele organisatie (centraal) als de bakjes die persoonsgebonden (decentraal) zijn. Ook beantwoordt ik de diverse support vragen van onze klanten. Verder ontwikkel ik mij op het technische onderdeel om de vragen van onze klanten nog beter te kunnen beantwoorden en nieuwe oplossingsrichtingen te benutten/faciliteren.

Wat weten wij nog niet over jou?

Ik heb aan wielerwedstrijden gedaan en etappekoersen in het buitenland gereden waarvan een gedeelte live op tv. Ondanks het stoppen met wedstrijden, werkt de racefiets (en hardlopen) voor mij nog steeds erg ontspannend. Het geeft een gevoel van vrijheid en is de perfecte uitlaatklep. Als contrast ben ik waarschijnlijk ‘s werelds grootste zoetekauw. Ook vind ik bewuste omgang met natuur en milieu erg belangrijk.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

De schoonheid van de natuur en waarom er bij klimaat en milieu altijd wordt gefocust op kosten i.p.v. de gepaarde baten (zowel de tastbare en niet tastbare) van regels en beleid.

Wie ben jij in een projectteam?

Ik creëer snel een klik met de klant om de juiste informatie omhoog te krijgen. Het bredere plaatje, de grote lijnen zien is een kracht van mij. Dit helpt vaak in het overzien van problemen en deze op een gedegen manier op te lossen.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2021/03/DSC3179-400x400.jpg

Contact