Jade van Battum

Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Momenteel houd ik mij bezig met het optimaliseren van het hypotheekproces. Ik hoor je al denken: optimaliseren wat betekent dat? Dat betekent het hypotheekproces automatiseren, waardoor het proces aanzienlijk efficiënter verloopt voor alle betrokken partijen. Momenteel zijn er nog onnodig veel partijen betrokken bij het hypotheekproces die onnodig veel (papieren) administratieve handelingen moeten verrichten. Bovendien is het hypotheekproces voor veel consumenten niet tastbaar. Ze doen weinig mee in een proces dat voor hun uiteindelijk grote gevolgen heeft – de consument is ten slotte veel geld kwijt aan een hypotheek waar ze jaren aan gebonden zijn. Door automatisering worden deze inefficiënties verholpen: het hypotheekproces wordt korter, transparanter en zoveel mogelijk ingericht naar de behoeften en wensen van alle betrokken partijen: een hypotheekproces op maat dus!

Wat weten wij nog niet over jou?

Ik heb een juridische achtergrond en een innovatieve geest. Daar zit een tegenstrijdigheid in besloten: juristen dienen binnen bepaalde kaders te denken, namelijk binnen de kaders van wet- en regelgeving, terwijl innovators juist buiten bestaande kaders willen denken. In mijn huidige rol komt deze combinatie goed van pas: de hypothekenwereld is gebonden aan veel regels maar ook naarstig toe aan innovatie.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

De schoonheid van de natuur.

Wie ben jij in een projectteam?

Een teamlid dat graag motiveert en innoveert. Het liefst zie ik dat er in teamverband optimaal gebruik wordt gemaakt van ieders unieke kennis en kunde. Dat betekent elkaar in je kracht zetten en elkaar het vertrouwen geven. Het resultaat is dat er een brede en open blik ontstaat, met vernieuwende groepsresultaten als gevolg.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2020/04/Girl1-400x400.png

Contact