nl en

Joppe Curvers

Senior Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Bij Yellowtail ben ik begin 2018 begonnen als business consultant om vervolgens meteen aan de slag te gaan met een project bij Argenta. Binnen deze van oorsprong Belgische bank maak ik deel uit van het team die het beheer op zich neemt van de mede door Yellowtail ontwikkelde hypotheekstraat. De mogelijkheid om volledig online je hypotheek af te sluiten sluit perfect aan bij deze tijd maar vergt een naadloze samenwerking achter de schermen. Samen met ICT-dienstverleners, projectmanagers van Argenta en andere betrokken partijen, UX-designers, en developers zorg je er samen voor dat kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wat weten wij nog niet over jou?

In mijn vrije tijd (en tijdens werk) ben ik een fanatiek sportliefhebber. Niet alleen kan je me altijd aan mijn jasje trekken om even over sport te babbelen maar ik beoefenen zelf ook graag meerdere sporten. Eentje springt daar wel met kop en schouder bovenuit; en dat is kitsurfen!

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Waarom boksringen vierkant zijn..?

Wie ben jij in een projectteam?

Laat me deze vraag beantwoorden door hem om te draaien. Zou deze vraag gesteld worden aan iemand anders dan hoop ik dat diegene mij zou beschrijven als een echte teamspeler. Ik probeer mij ten alle tijden in een andermans schoenen te verplaatsen, maar verwacht ook dat diegene het omgekeerde doet. Uiteindelijk draait het wel om het resultaat dus het proces hier naartoe probeer ik constant in goede banen te leiden.

Contact

Gewerkt voor

Contact