Kevin Overzee

Recruiter

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Ik hou mij binnen Yellowtail hoofdzakelijk bezig met de werving van nieuwe collega’s. Zo ben ik verantwoordelijk voor het recruitmentproces voor alle vacatures van Yellowtail en de daar onder vallende productomgevingen. Dit omvat het gehele proces van searchen/selecteren tot en met onboarding. Daarbij ben ik als onderdeel van het HR-team ook een aanspreekpunt voor collega’s.

Waar ligt jouw expertise?

Ik denk dat mijn oprechte interesse in wat iemand drijft, motiveert en inspireert, het meest waardevolle is in mijn werk. Daarvoor is het voeren van een open en eerlijk sollicitatiegesprek belangrijk. Verder ben ik met mijn ervaring in het coachen en opleiden, bekwaam in het geven van opbouwende feedback. Minstens zo belangrijk is trouwens het aangeven wat iemand goed doet

Waar ben jij binnen Yellowtail trots op?

Dat iedereen binnen Yellowtail zichzelf kan zijn, zowel persoonlijk als zakelijk. Daarbij is er een mooie combinatie van het geven van ruimte tot ontwikkeling/verbetering en het benutten van iemand op zijn/haar sterke punten. Hierin heb je zelf voor een groot deel de regie. Ik merk zelf dat ik erg aansla op het denken in mogelijkheden, in plaats van structuren en kaders.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik een behoorlijke sportgek ben! Zo sta drie keer per week langs het voetbalveld om JO13-1 van SV Hertha te coachen. Verder ben ik een hardloper en doe ik aan ‘boomerang gooien’ als wedstrijdsport. Hiervoor reis ik, samen met mijn broer, de hele wereld over om deel te nemen aan EK’s en WK’s.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2018/02/Yellowtail_portret_klein-8507115-400x400.jpg

Contact