Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Matthijs Mons

Managing Director

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Ik ben eindverantwoordelijk voor de digitale oplossingen en consulting van Yellowtail binnen de financiële sector. Zowel in binnen- als buitenland houd ik me bezig met het initiëren en daadwerkelijk realiseren van vernieuwende bedieningsconcepten voor onze klanten. Daarnaast ben ik als managing partner verantwoordelijk voor onze groeistrategie, stuur ik het management team aan en steek ik veel tijd in het verder ontwikkelen van onze activiteiten in de hypotheekmarkt en in onze robotics propositie RoboFin.

Waar ligt jouw expertise?

Visie- en strategievorming en de vertaling daarvan naar digitale en gerobotiseerde oplossingen, het initiëren en realiseren van innovatie en allerlei vraagstukken op het gebied van digitalisering binnen de financiële sector. Daarbij speelt naast specifieke inhoud en kennis ook veranderkunde een belangrijke rol. Als bedrijfseconoom en NLP Master weet ik als geen ander hoe je mensen binnen een organisatie echt in beweging kan krijgen.

Waar ben jij binnen Yellowtail trots op?

We hebben de afgelopen jaren met Yellowtail een spectaculaire transformatie doorgemaakt, waarbij we ons hebben ontwikkeld tot hét boetiek IT huis voor hypotheken, pensioen en vermogen. We zijn heel snel gegroeid, hebben een aantal zeer succesvolle eigen producten ontwikkeld en bovendien succesvol geïnvesteerd in nieuwe concepten zoals Mylife en Doe het Zelf Hypotheken, waarmee we nu marktleider zijn geworden. Maar bovenal ben ik trots op onze mensen die wekelijks hele grote prestaties neerzetten en ondertussen veel lol met elkaar hebben. Daarom willen toppers werken bij Yellowtail en blijven onze klanten bij ons terugkomen.

Wat weten wij nog niet over jou?

Gelukkig kan ik zeggen dat ik in mijn werk het nuttige en het aangename weet te combineren. Behalve van mijn partnerrol bij Yellowtail, geniet ik tevens van een aantal commissariaten. Privé breng ik graag tijd door met mijn gezin met drie jonge kinderen. De laatste jaren ben ik trainer en coach van een jeugdteam bij voetbalclub SV Hertha, waar ik tevens vice-voorzitter ben. Ik vind het heel belangrijk om me fit te voelen. Daarom probeer ik zeker vijf keer per week te sporten: circuittraining, hardlopen, voetballen of wielrennen. Een andere grote passie is Afrika, waar ik graag avontuurlijke reizen maak.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2018/02/DSC2502-400x400.jpg

Contact