Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Stef de Graaf

Principal Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Als projectmanager bij Key Control Dashboard ben ik dagelijks bezig met het managen van de implementaties bij onze klanten. Daarnaast zet ik mij, als Business Developer, in om onze huidige klanten meer uit het Key Control Dashboard te laten halen en overtuig ik potentiƫle klanten van de toegevoegde waarde van ons product.

Wat weten wij nog niet over jou?

Tijdens de master Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam ben ik drie maanden in de hoofdstad van Tanzania (Dar es Salaam) geweest. Ik deed daar onderzoek naar de verschillende indicatoren voor bedrijfssucces van lokale ondernemers. Natuurlijk ging dat niet zonder het zien van de BIG5 tijdens een safari op de Serengeti.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

Ieder mens heeft natuurlijk een eigen blik op de wereld. Ik verbaas mij er echter wel soms over dat veel mensen niet of nauwelijks in staat zijn om te denken vanuit een ander of op afstand te kijken naar het grotere geheel. Gelukkig beschikken onze consultants (uiteraard) wel over deze skill.

Wie ben jij in een projectteam?

Ik voel mij in een projectteam het beste in de rol van "fixer". Elk project heeft in meer of mindere mate te maken met onzekerheden in de vorm van bedreigingen en kansen. Het is naar mijn idee belangrijk om deze situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken, jezelf flexibel op te stellen en doelgericht met het team de juiste stappen te zetten om de bedreigingen te mitigeren en de kansen te pakken.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2021/03/Yellowtail_portret-8507151-400x400.jpg

Contact