Na twaalf jaar van innovatie en waardevolle bijdragen, kondigen wij het vertrek aan van onze gewaardeerde Director Wonen en Lenen, Mirjam Fuchs, bij Yellowtail Conclusion. Sinds haar eerste dag in 2012 heeft Mirjam een stempel gedrukt op het Wonen & Lenen domein van Yellowtail. Haar vernieuwende aanpak en duidelijke visie hebben ons in staat gesteld om aanzienlijke vooruitgang te boeken. Onder haar leiding zijn innovaties zoals volledig geautomatiseerd roboadvies, duurzaamheidsklantreizen en onze Hypact-productlijn geïntroduceerd, die een blijvende impact op de sector hebben.

Mirjam blikt terug op een betekenisvolle periode bij Yellowtail: “Deze jaren waren voor mij een onvergetelijke reis, waarin we samen uitdagingen hebben overwonnen en successen hebben gevierd. De fijne energie en cultuur bij Yellowtail Conclusion maken het voor mij een prachtige organisatie om te werken. Ik ben trots op – en dankbaar voor – de inzet van mijn teams en de samenwerking met onze klanten en partners. Samen hebben we iets bijzonders neergezet.”

Mede Director Wonen en Lenen, Paul van der Meijs, spreekt zijn waardering uit voor Mirjam’s inzet en leiderschap: “Mirjam heeft een essentiële rol gespeeld in het vormgeven van onze toekomst in de hypotheekmarkt, onze strategie en innovaties. Haar inspiratie en visie hebben telkens weer bijgedragen aan een betere sector. Dankzij haar inzet hebben we de eerste belangrijke stappen gezet richting het toepassen van generatieve AI. Haar recente optreden in de Hypotheken Podcast is een mooi voorbeeld van ‘typisch Mirjam’.”

We zullen Mirjam enorm missen als collega, teamspeler en innovator. Zij blijft tot 1 september met Paul verantwoordelijk voor het Wonen & Lenen domein. De reden voor haar vertrek ligt in de privésfeer en wij wensen haar veel geluk. In de komende maanden zal zij zich oriënteren op haar volgende stap en wij hopen ook na 1 september nog veel van haar te horen.