Het PropTech-bedrijf PriceHubble zet haar internationale uitbreiding voort en opent een nieuwe locatie in Nederland. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf, dat sinds 1 januari 2021 opereert onder de naam PriceHubble Netherlands B.V., staat onder leiding van algemeen directeur Thomas Berghaus. De opening is tegelijkertijd ook de start van een samenwerking met Yellowtail Conclusion.

Thomas Berghaus, algemeen directeur PriceHubble Netherlands, legt uit: “De vastgoedmarkt in Nederland groeit al jaren en de sterke instroom zal dit effect verder versterken, vooral op het gebied van woningontwikkeling. Dit maakt het tot een van de meest aantrekkelijke locaties in Europa voor investeerders. Door meer transparantie te creëren, helpen we spelers in de hele waardeketen van de vastgoedmarkt om de markt aan te boren en in de toekomst succesvol te zijn.”

In Nederland heeft PriceHubble in Yellowtail Conclusion een sterke partner gevonden. Yellowtail Conclusion ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven software- oplossingen voor financiële dienstverleners. Samen met PriceHubble kunnen in de toekomst nieuwe oplossingen worden geboden, die naast financieel overzicht en advies ook digitale vastgoedtaxaties en andere relevante woningdata integreren. Een adviseur integreert hierbij financieel advies met relevante woninginformatie voor zijn klant.

De digitale oplossing voor vastgoedwaardering van PriceHubble bepaalt de, statistisch gezien, meest waarschijnlijke markt- en huurprijs van een huis of appartement op basis van het PriceHubble-model. Met de inzet van machine learning en artificial intelligence kan een veelvoud aan verschillende vastgoedgegevens geanalyseerd worden. Deze gegevens worden vervolgens omgezet in algoritmen. Zo worden altijd de actuele en meest nauwkeurig geschatte waarden bepaald en op een aantrekkelijke manier gedeeld met de klant.

“Met deze samenwerking zullen we het sterke netwerk van partners en klanten van Yellowtail Conclusion in de toekomst nieuwe kansen bieden op het gebied van klantenwerving, consultancy en langdurige klantenservice”, zegt Berghaus.

“Bij Yellowtail Conclusion werken we aan slimme digitale en datagedreven oplossingen voor de financiële sector. Wij geloven dat het hypotheekproces voor consumenten onderdeel uitmaakt van een veel grotere klantreis, namelijk het vinden en kopen van een huis. Door met PriceHubble samen te werken zijn we in staat om innovatieve bedieningsconcepten te realiseren waarbij de zoektocht naar een nieuwe woning en hypotheekadvies naadloos worden geïntegreerd. Deze unieke integratie is gebaseerd op datagedreven digitale oplossingen en hebben al succes geboekt in het buitenland. We zijn dan ook trots dat wij PriceHubble als partner kunnen helpen de Nederlandse markt te betreden.” Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail Conclusion.

Meer weten?

Neem dan contact op met Cathelijn Schoenmakers, Business Development Manager
cschoenmakers@yellowtail.nl