Deze zomer zijn er twee nieuwe directors toegetreden tot het bedrijfsonderdeel Pensioenen & Vermogen van Yellowtail Conclusion.

Daniel Veenhoven is op 1 juli gestart als opvolger van Jan Marten van Seijst. Daniel heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van Pensioenen & Vermogen binnen Yellowtail Conclusion. Daniel stond aan de wieg van de ontwikkeling van meerdere impactvolle nieuwe pensioenoplossingen van Yellowtail Conclusion, waaronder MyLife en MyPensionPortal en zal in zijn rol als director deze lijn verder voortzetten.

“Bij Yellowtail Conclusion heb ik me de afgelopen jaren mogen verdiepen in allerlei digitalisering- en innovatievraagstukken voor klanten. Nu de sector zo onderhevig is aan veranderingen zijn dergelijke slimme en onderscheidende technologieën en innovaties belangrijker dan ooit. Met een ambitieus team en onze innovatieve oplossingen blijf ik mij inzetten om waarde toe te voegen voor onze klanten.”

Per 1 augustus is Petra Maréchal-Platschorre gestart als Director Pensioenen & Vermogen bij Yellowtail Conclusion. Wegens de sterke groei bij het team van Yellowtail Conclusion is Petra als extra director naast Daniel Veenhoven aan het team toegevoegd. Petra en Yellowtail Conclusion waren al geen onbekenden van elkaar.

In haar vorige rol als Lead Innovatie & New Business Development bij Aegon Nederland werkte Petra met Yellowtail Conclusion samen aan FinSnap, een financiële tool waarmee consumenten inzicht krijgen in hun financiële plaatje voor vandaag en morgen. Petra gaat zich met name focussen op de verdere strategische groei van het huidige product- en diensten portfolio voor pensioenaanbieders en assetmanagers.

“Er is nog een wereld te winnen om financiën eenvoudiger en toegankelijker te maken voor iedereen. Zeker binnen het pensioendomein is die wens er ook bij alle partijen heel sterk. Gegeven de snelheid van de veranderingen die de sector nu doormaakt draag ik daar heel graag aan bij.”