Met trots kondigt Yellowtail Conclusion de benoeming aan van twee nieuwe directors binnen het team Pensioenen & Vermogen. Deze benoemingen onderstrepen onze toewijding aan innovatie en klantgerichtheid, essentieel in de snel veranderende wereld van pensioenen en vermogensbeheer.

In december is Daniël Breunese toegetreden tot het team als Director Pensioenen & Vermogen. Daniël, goed bekend in de sector vanuit zijn vorige rol bij Keylane, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende IT-implementatieprojecten in de financiële dienstverlening. Met zijn expertise en visie op WTP en project delivery zal Daniël de ambitieuze koers van Yellowtail Conclusion in de pensioen- en vermogensmarkt voortzetten.

“Dit is een unieke kans om bij te dragen aan de vooruitgang in een sector die het leven van mensen echt kan verbeteren,” zegt Daniël Breunese over zijn nieuwe rol. “De impact die we kunnen maken op de manier waarop individuen hun pensioen en vermogen benaderen, is enorm. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en passie in te zetten voor onze doelen.”

In april hebben we Roel Moradi verwelkomd als een nieuwe director Pensioenen & Vermogen. Roels toetreding volgt op de aanhoudende groei en de behoefte aan uitgebreide expertise. Voorheen actief als Transformation Lead Tech & Customer Services bij APG, heeft Roel eerder nauw samengewerkt met Yellowtail Conclusion aan een volledig nieuw digitaal klantbedieningsplatform. Zijn focus zal liggen op het veilig en innovatief toepassen van generatieve AI, met een optimale balans tussen mens en technologie, specifiek voor pensioenaanbieders en vermogensbeheerders.

“De uitdagingen en kansen in de pensioen- en vermogenssector zijn enorm,” zegt Roel Moradi over zijn aanstelling. “Ik geloof sterk in het benutten van technologische innovaties om efficiëntie te verbeteren en financiële planning toegankelijker te maken. Aansluiten bij de belevingswereld van de eindgebruiker is essentieel. Samen met het team van Yellowtail Conclusion streef ik ernaar onze klanten te begeleiden naar een financieel veiligere toekomst.”

De toevoeging van Daniël en Roel versterkt Yellowtail Conclusion’s leidende positie in de pensioen- en vermogensmarkt. Hun expertise helpt ons innoveren en groeien voor zowel ons team als onze klanten.