Yellowtail Conclusion kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Stichting LEF om mbo-studenten een financiële voorsprong te geven door verantwoord om te gaan met geld. Deze samenwerking benadrukt onze betrokkenheid bij maatschappelijke projecten, vooral die met een speciale focus op het bevorderen van financieel bewustzijn.

Stichting LEF zet zich in om jongeren tussen de 15 en 22 jaar financieel bewust te maken. De stichting heeft een lesprogramma opgezet speciaal voor mbo-studenten. Onderzoek toont aan dat juist deze studenten vaker financiële uitdagingen tegenkomen dan studenten in hoger onderwijs. Onze sponsoractiviteiten richten zich op het versterken van dit programma, met als doel het aantal mbo-studenten met financiële problemen tot een minimum te beperken.

De gastlessen van het LEF-programma zijn een belangrijk element waarbij financiële experts hun kennis en ervaring delen. Een aantal collega’s van Yellowtail Conclusion zijn hier al bij betrokken en wij moedigen onze andere medewerkers aan om zich aan te melden als gastdocenten, als deel van onze cultuur van kennisdeling en maatschappelijke betrokkenheid. “We verwachten dat veel collega’s zich zullen inzetten om hun ervaring te delen,” zegt Edwin Lodder, Managing Director.

Deze samenwerking sluit perfect aan bij de missie van Yellowtail Conclusion om het financiële leven van consumenten te verbeteren, hier specifiek door kennis vooruit te geven aan een nieuwe generatie. “Het uitgangspunt ‘voorkomen is beter dan genezen’ is waar wij voor staan,” vervolgt Lodder. “Door deze samenwerking streven we naar een blijvend positieve invloed op de financiële toekomst van jongeren.”

Over Stichting LEF

Een initiatief dat financiële bewustwording bij jongeren bevordert, met speciale aandacht voor mbo-studenten. Met hun lesprogramma’s en de inzet van vakbekwame gastdocenten helpt de stichting jongeren verstandig met geld om te gaan. Voor meer informatie zie: https://lefnet.nl/