Vorige week is Paul van der Meijs bij Yellowtail Conclusion gestart als Head of Innovation & Strategy binnen het team Wonen & Lenen. Paul is een bekende naam in de financiële sector. Hij heeft een uitgebreide track-record waar het gaat om het laten groeien van financiële dienstverleners door innovatie, digitalisering en strategische focus. 

Paul is in zijn loopbaan maar liefst 5 keer (mede) verantwoordelijk geweest voor de bouw en introductie van een nieuw concept, waarbij innovatie van dienstverlening en optimale inzet van technologie altijd een rol speelden. De laatste twee ondernemingen die onder zijn leiding zijn gebouwd zijn Finzie en Hypotheek.nl. Bij Hypotheek.nl heeft hij per 1 januari zijn rol als directeur ingeruild voor die van commissaris. Ook bij de bestaande ondernemingen waar Paul leiding aan heeft gegeven – zoals De Hypotheker en Florius – stond vernieuwing en focus op de dienstverlening altijd centraal. 

Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail Conclusion: “We zijn ontzettend trots Paul te mogen verwelkomen in ons team. Hij is een visionair als het gaat om innovatie & strategie. Hij neemt een schat aan ervaring mee op het gebied van formuleren en implementeren van onderscheidende en concrete groeistrategieën. Zijn ervaring en inzichten in combinatie met de innovatieve oplossingen en diepgaande branchekennis van Yellowtail Conclusion gaan ons zeker helpen onze klanten nog beter te bedienen.” 

Paul van der Meijs vult aan: “Al jarenlang volg ik met veel bewondering de innovatiekracht van Yellowtail Conclusion. Ook aan het succes van Hypotheek.nl hebben ze bijgedragen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten een bijdrage te leveren aan het realiseren van onze missie; het verhogen van de kwaliteit van het (financiële) leven van de consument.