Nu er door de coronacrisis nauwelijks nog fysieke evenementen plaatsvinden om elkaar te informeren en inspireren, komen Yellowtail Conclusion en Van Bruggen Adviesgroep met een nieuwe podcast over hypotheken om professionals in de hypotheekmarkt te blijven boeien en binden. De eerste podcast met gast Sandra Phlippen, Chief Economist bij ABN AMRO, is te beluisteren vanaf donderdag 10 september en gaat over de impact van COVID-19 op de economie en de woning- en hypotheekmarkt.

Matthijs Mons (Managing Director Yellowtail Conclusion) en Michiel Meijer (Algemeen directeur van Bruggen Adviesgroep) gaan op laagdrempelige manier met actuele hypotheken onderwerpen aan de haal. Het duo wisselt serieuze gesprekken af met de nodige humor, telkens met een andere gast aan tafel.

Matthijs Mons: “Als vakidioten praten we over niets liever dan hypotheken en we raken er ook eigenlijk niet snel over uitgepraat. Nu we zoveel fysieke bijeenkomsten moeten missen, zochten wij naar manieren om in gesprek te blijven met elkaar en zo ontstond het idee voor deze reeks podcasts.” Michiel Meijer vult aan: “Wij waren verbaasd dat er nog geen goede hypotheken podcast voor zakelijke dienstverleners bestaat en zijn vol enthousiasme in dit gat gesprongen.”

Vanaf donderdag 10 september wordt iedere twee weken een nieuwe titel gelanceerd, met uiteenlopende onderwerpen uit de sector zoals duurzaamheid en de toekomst van hypotheekadvies. De podcast is gemaakt voor en door hypotheekprofessionals.

De Podcast is te luisteren via: https://soundcloud.com/dehypothekenpodcast.
Meer informatie en toekomstige podcasts uit de reeks vind je hier: http://yellowtail.test/de-hypotheken-podcast/