Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Digital Professionals

Onze bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar.

Wij zien dat onze klanten steeds vaker voor de uitdaging staan om vernieuwende online proposities in de markt te zetten, terwijl de kennis en beschikbare resources ontbreken om dit te realiseren. De snelle time-to-market van concurrenten maakt deze uitdaging nog groter.

Yellowtail Conclusion biedt graag oplossing. Onze bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar en hebben ruime ervaring in het realiseren van online klantproposities. Deze ervaring delen zij graag met anderen. Wij geloven dat onze diepgaande domeinkennis, 20 jaar ervaring en hands-on mentaliteit het verschil maken. Onze lijfspreuk ‘Fresh ideas, Proven results’ maken wij dan ook elke dag waar bij onze klanten.

Bent u per direct op zoek naar een tijdelijke versterking in uw team of wilt u meer weten over onze Digital Professionals? Bekijk dan onze profielen via de pagina ‘Mensen’ of neem contact op met:Bira Thanabalasingam – bira@yellowtail.nl

 

Hanka van Waas, Adjunct Directeur Pensioenen en a.s.r. Vooruit

“Wat ik interessant vind aan Yellowtail Conclusion, is dat ze altijd in de meedenkmodus zitten en inventief zijn in oplossingen. ‘Kan niet’ – dat kennen ze niet. En dat binnen de complexiteit van de veranderende pensioenwereld.”

 Maarten van den Beld, Chapter Lead Data ING 

“Met veel plezier en goede resultaten hebben we Yellowtail Conclusion in kunnen zetten voor de realisatie van een stukje van onze digitaliseringsambities. Right person, right seat. Dank Yellowtail Conclusion.

Contact