Digital Professionals

Onze bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar.

Wij zien dat onze klanten steeds vaker voor de uitdaging staan om vernieuwende online proposities in de markt te zetten, terwijl de kennis en beschikbare resources ontbreken om dit te realiseren. De snelle time-to-market van concurrenten maakt deze uitdaging nog groter.

Yellowtail Digital Professionals biedt graag oplossing. Onze bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers zijn direct inzetbaar en hebben ruime ervaring in het realiseren van online klantproposities. Deze ervaring delen zij graag met anderen. Wij geloven dat onze diepgaande domeinkennis, 15 jaar ervaring en hands-on mentaliteit het verschil maken. Onze lijfspreuk ‘Fresh ideas, Proven results’ maken wij dan ook elke dag waar bij onze klanten.

Bent u per direct op zoek naar een tijdelijke versterking in uw team of wilt u meer weten over onze Digital Professionals? Bekijk dan onze profielen via de pagina ‘Mensen’ of neem contact op met:

Matthijs Mons – mmons@yellowtail.nl

Robin van den Burg, voormalig Managing Director bij Aegon Bemiddeling “De consultants van Yellowtail zijn oplossingsgericht en hebben een pragmatische aanpak. Zij werken via de Scrum-methodiek waarbij iedere dag de vorderingen besproken worden en de risico’s in kaart gebracht worden. Zo kan van dag tot dag worden bijgestuurd en wordt de voortgang van het project goed bewaakt.”

 Arjan Hessels, Manager Innovatie & Digitalisering Stater: “Wij en onze Accello deelnemers werken heel prettig met Yellowtail samen. Yellowtail slaat een belangrijke brug tussen de veranderende wensen en eisen van van consumenten & adviseurs als het gaat om de frontend en de aansluiting op de mid- & backoffice systemen. Samen zijn we in staat om de gehele hypotheekketen te optimaliseren en te innoveren. Als grootste hypotheekservicer van Nederand willen wij voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Yellowtail snapt die wereld als geen ander”.

Contact