nl en

User Experience & Design

De juiste balans tussen techniek & design

Iedere nieuwe fase in het leven is een beleving. Neem het kopen van een eerste huis, het uitbreiden van je gezin of de fase waarin je met pensioen gaat. Het is voor financiële dienstverleners belangrijk dat zij de consument in zijn of haar veranderende fases zo betekenisvol en relevant mogelijk ondersteunen. Binnen alle digitaliseringen die om ons heen plaatsvinden biedt experience design het onderscheidend vermogen. Yellowtail helpt daarom financiële dienstverleners bij het ontwerpen en implementeren van game-changing en digitale belevingen voor de consument.

Game-changing design is de optimale balans vinden tussen functie en ontwerp

Yellowtail zorgt niet alleen voor een mooie voorkant of een technisch perfecte tool, wij slaan een brug tussen business, IT en de gebruikerservaring. Wij zoeken continue de balans tussen ontwerp en functie en kijken hierbij hoe we brondata en innovaties zoals AI en robotisering op een onderscheidende manier kunnen toepassen. Deze aanpak, gecombineerd met een scherp oog op de businesswaarde, zorgt ervoor dat de consument geholpen wordt met de beste oplossing voor zijn of haar vraagstuk.

Van concept tot realisatie

De combinatie van onze business-, technologische- en inhoudelijke domein kennis zorgt er voor dat wij als geen ander vernieuwende proposities ontwerpen en realiseren voor de financiële sector. Met de extra aandacht voor user experience design kunnen we vanuit onze core competenties vernieuwende proposities realiseren van A tot Z. Of het nu gaat om een website, portal of applicatie.

Fresh ideas, proven results’ daar staan wij voor.

Are you ready to change your game?

Neemt u dan contact op met:

Marcel Pleyster – mpleyster@yellowtail.nl

Contact