Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Hypact Advisor

Hypotheekadvies, bemiddeling en beheer in één systeem in de cloud

Ontdek Hypact Advisor: De Ultieme Oplossing voor Hypotheekadviseurs

Welkom bij Hypact Advisor: jouw alles-in-één oplossing voor advies, bemiddeling en beheer. Onze innovatieve aanpak optimaliseert de efficiëntie van jouw advies- en bemiddelingsprocessen, zodat je meer waardevolle tijd kunt investeren in je klanten. Dit leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de advieskwaliteit en verhoogt de algehele tevredenheid van je klanten aanzienlijk.

Onze cloudoplossing, Hypact Advisor, biedt een uitgebreide reeks functionaliteiten, waaronder CRM, adviesondersteuning, beheertools, facturatiemogelijkheden, een geïntegreerde klantomgeving en diverse alerts. Deze modulaire oplossing is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, waardoor het de perfecte keuze is voor elke hypotheekadviseur.

Door de samenwerking met Yellowtail Conclusion hebben we alle benodigde componenten in huis om voor elke klant een digitaal, efficiënt en professioneel hypotheekproces op te zetten. Sluit je aan bij de toekomst van hypotheekadvies met Hypact Advisor.

Probeer Hypact Advisor nu gratis

Interesse in Hypact Advisor? Plan nu een vrijblijvende demo. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om Hypact Advisor gratis uit te proberen, naast je bestaande adviespakket.

Demo aanvragen

Geef je hypotheekadvies een boost met Advies 2.0

Advies, bemiddeling en beheer wordt vaak uitgevoerd in verschillende systemen. Deze versnippering kost de adviseur veel tijd en het overzicht gaat vaak verloren. Met Hypact Advisor:

  • Werk je direct verschillende scenario’s uit binnen één advies. Bijvoorbeeld woning verbeteren vs. aankoop
  • Vergelijk je met een druk op de knop in één overzicht de rente, maximale hypotheek, maandlasten (inclusief het vervallen van risico-opslagen en alle productvoorwaarden)
  • Ontvang en verwerk je eenvoudig documenten van je klant met behulp van de geintegreerde klantomgeving
  • Inventarisseer je gemakkelijk alle risico’s en reken je met de NIBUD-norm, Werkelijke Last of NBI om de risico’s te benaderen
  • Voorzie je klanten van een professioneel en volledig geautomatiseerd adviesrapport en publiceer je deze eenvoudig in de geintegreerde klantomgeving
Ontdek alle voordelen van Hypact Advisor met onze demo
Meet the team

Gebouwd voor adviseurs door adviseurs

Doordat een alles-in-één systeem ontbrak in de markt voor hypotheekadvies, zijn we als adviseurs begonnen met het ontwikkelen van Hypact Advisor. Door onze eigen advieservaring en nauwe samenwerking met gebruikers weten we als geen ander wat de behoeften van de hypotheekadviseur zijn als het gaat om adviessoftware. Ontmoet ons team van ervaren specialisten en developers achter Hypact Advisor.

Meet the team
  • "Als gebruikers van het eerste uur kunnen wij maar één ding zeggen: DOEN! Hypact Advisor van Yellowtail Conclusion stelt ons in staat meer te doen in veel minder tijd. Onze klanten zijn super tevreden met de snelle afhandeling en de transparantie van hun eigen online omgeving en de mogelijkheid daar altijd de rapporten in te kunnen zien en hun documenten te kunnen uploaden. Een verademing." Tony de Jong Rond Verzekeringen & Hypotheken

Contact

Digitaliseer je proces vanaf vandaag volledig met Hypact Advisor. Het platform in de cloud voor hypotheekadviseurs. Zo automatiseer je administratieve processen zodat je alle tijd over houdt voor je klant

Contact