nl en

Over ons

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht

Al meer dan 15 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector.  Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Mensen

Bij Yellowtail werken bevlogen consultants, ontwikkelaars en designers met veel ervaring en expertise binnen de financiële sector. Met ons team bieden wij een gebalanceerde mix van skills en kennis op de gebieden van UX-design, processen en technologie. Dagelijks maken wij onze pay-off 'fresh ideas, proven results' voor onze klanten waar.

Meer over onze mensen

Onze aanpak

Bij de samenwerking met u, werken wij vanuit de overtuiging dat 'de consument bepaalt'. Dat betekent nogal wat voor u als financial. Om succesvol in te spelen op de steeds veranderende wensen van de consumenten begeleiden wij u van A tot Z; van Fresh Ideas tot Proven results. We blijven van idee tot oplevering, en zelfs ook daarna, betrokken. Doorlopend verbeteren zit in onze genen.

Meer over onze aanpak

Partners

Yellowtail is een netwerkorganisatie pur sang en beschikt over een krachtig partnernetwerk, dat met zorg is opgebouwd. Wij werken samen met (software) partners die op specifieke onderdelen binnen een project marktleider zijn. Samen met onze partners kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en zorgen we altijd voor de beste oplossing voor uw situatie zodat u voorop blijft lopen.

Meer over onze partners

Yellowtail

Yellowtail Consulting is onderdeel van IT dienstverlener Conclusion. Yellowtail levert innovatieve IT oplossingen aan grote ondernemingen en overheid, door het succesvol combineren van consultancy dienstverlening, software ontwikkeling en new venture management.

Meer over Yellowtail

Yellowtail MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een breed begrip. Yellowtail streeft middels haar MVO beleid naar synergie tussen maatschappelijk/duurzaam ondernemerschap en de core values van Yellowtail. De drie pilaren van ons MVO beleid zijn: Maatschappelijke verantwoordelijkheid, Duurzaamheid en Werken bij Yellowtail.

Contact