nl en

Onze aanpak

van Fresh Ideas tot Proven results

Bij de samenwerking met u, werken wij vanuit de overtuiging dat ‘de consument bepaalt’. Dat betekent nogal wat voor u als financial. Om succesvol in te spelen op de steeds veranderende wensen van de consumenten begeleiden wij u van A tot Z; van Fresh Ideas tot Proven results. We blijven van idee tot oplevering, en zelfs ook daarna, betrokken. Doorlopend verbeteren zit in onze genen.


Gebalanceerde mix

Wij maken het verschil doordat wij alle relevante rollen als multidisciplinair projectteam kunnen leveren. Van visual designer, interaction designer, projectmanager tot acceptatietestbegeleider. Van IT architect tot software ontwikkelaar, van business analist tot trainer. Wij bieden een gebalanceerde mix van domeinkennis en skills op de gebieden van UX-design, processen en technologie.


Agile werken

Wij maken binnen onze projecten intensief gebruik van de Agile/Scrum projectaanpak, passen Prince II toe waar raadzaam en hanteren waar het kan Lean/Six-Sigma principes. Veel van onze consultants zijn in deze methoden gecertificeerd.


Inbreng jarenlange kennis en ervaring

We beginnen niet blanco, maar brengen vanaf dag één onze jarenlange ervaring, uitgebreide domeinkennis, bewezen oplossingen en uitgebreide partnernetwerk mee.


Ons kompas

Onze merkwaarden vormen in feite het DNA van ons bedrijf. Ze helpen ons in de dagelijkse werkzaamheden, de keuzes die we daarin maken en hoe we met elkaar omgaan. Ze vormen een leidraad waarmee we hetgeen we beloven ook daadwerkelijk kunnen waarmaken.

  • resultaatgericht: gecommitteerd, bevlogen, doelgericht
  • professionaliteit: deskundigheid, topkwaliteit, transparant
  • innovatief: verrassend, slim, creatief
  • durf: proactief, kritisch, initiërend
  • regisserend: strategisch, richtinggevend, verbindend

Contact