nl en

Yellowtail

Innovatieve IT oplossingen voor grote ondernemingen & overheid

Yellowtail is in 2003 opgericht en sinds 2020 onderdeel van IT dienstverlener Conclusion. Yellowtail levert innovatieve IT oplossingen aan grote ondernemingen en overheid, door het succesvol combineren van consultancy dienstverlening, software ontwikkeling – beheer en new venture management. Het huidige managementteam wordt gevormd door Matthijs Mons, Robin Bouman, Mark Leck en Edwin Lodder.

Consultancy en softwareontwikkeling

Yellowtail startte als consultancyorganisatie en richtte zich vooral op het financiële en publieke domein. Al snel groeide de organisatie uit tot een groep professionele en karaktervolle adviseurs, die in staat bleken om bij grote klanten projecten succesvol uit te voeren. In 2005 werd Yellowtail Consulting uitgebreid met Yellowtail Software, dat eigen ontwikkelcentra heeft in Kaapstad en India.

Eigen producten

Door de combinatie van consultancy en software ontwikkeling, heeft Yellowtail alles in huis om innovatieve concepten te bedenken, maar ook te ontwikkelen en werkend te maken. De afgelopen jaren hebben we enkele succesvolle producten gelanceerd zoals:  Cord Finance en Key Control Dashboard.

Fresh ideas – Proven results

Yellowtail staat als geen ander bekend om de krachtige combinatie van innovatie- en realisatievermogen. Dit is diep geworteld in ons DNA en hier ligt de kern van wat onze mensen en onze klanten verbindt. In de gehele groep werken gedreven mensen die sterk gericht zijn op het begrijpen van consumentengedrag. Mensen die zich storen aan suboptimale processen en van daaruit gericht zijn op verbetering en vernieuwing. Tegelijkertijd staan we als geen ander voor inhoudelijk vermogen, het combineren van diepgaande business-, proces- en IT-expertise en een sterke resultaatsdrive, waardoor we inmiddels een grote track record van succesvolle implementaties hebben opgebouwd.

Contact