nl en

Pensioenen & Vermogen

Digitaal integraal financieel inzicht


Met het nieuwe pensioenakkoord wordt heldere en transparante communicatie en de transformatie naar slimme digitale oplossingen belangrijker dan ooit. Pensioendeelnemers krijgen meer regie over hun pensioenkeuzes en daarmee hun ‘spaarpot voor later’. 

Innovatieve datagedreven oplossingen
 De innovatieve en datagedreven oplossingen van Yellowtail hebben als doel om consumenten te activeren, op te leiden en in staat te stellen financiële keuzes te maken. Dit doen we door de ogenschijnlijk complexe vraagstukken terug te brengen tot een eenvoudig stappenplan om te komen tot overzicht, inzicht en concreet handelingsperspectief.

Oplossingen voor de Pensioensector

Wij helpen pensioenuitvoerders, fondsen, banken en verzekeraars succesvol de dialoog met de consument aan te gaan. Met onze digitale integrale oplossingen zet u de consument zelf aan het roer van zijn of haar financiële leven. Wij ontwerpen bouwen en beheren totaaloplossingen die ook modulair ingezet kunnen worden

Een greep uit onze innovatieve cases

Wij zetten ons dagelijks in voor financiële dienstverleners zoals banken, verzekeraars, intermediars, pensioenfondsuitvoerders en vermogensbeheerders. Wij werken niet alleen voor gerenommeerde partijen maar ook voor nieuwe spelers op de markt. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons portfolio.

Onze aanpak

Bij de samenwerking met u, werken wij vanuit de overtuiging dat ‘de consument bepaalt’. Dat betekent nogal wat voor u als financial. Om succesvol in te spelen op de steeds veranderende wensen van de consumenten begeleiden wij u van A tot Z; van Fresh Ideas tot Proven results. We blijven van idee tot oplevering, en zelfs ook daarna, betrokken. Doorlopend verbeteren zit in onze genen.

Meer weten over onze aanpak

11 succesfactoren van een digitaal transitieplatform

Het nieuwe pensioenstelsel gaat heel wat veranderingen teweeg brengen. Omdat de details van het pensioenakkoord nog niet in beton gegoten zijn, wachten pensioenfondsen vaak nog met het communiceren hierover. Een gemiste kans denken wij! Want nu starten met een goed doordachte, digitale communicatiestrategie levert veel op.

Lees de hele blog

Onze partners

Op de hoogte blijven?

6x per jaar informeren wij onze klanten en relaties over onze innovatieve projecten en aankomende projecten. Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan vooral in. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze digitale klantreizen?

Demo

Demo aanvragen

Contact