Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Pensioenen & Vermogen

Digitaal integraal financieel inzicht

Met het nieuwe pensioenakkoord wordt heldere en transparante communicatie en de transformatie naar slimme digitale oplossingen belangrijker dan ooit. Pensioendeelnemers krijgen meer regie over hun pensioenkeuzes en daarmee hun ‘spaarpot voor later’. 

Innovatieve datagedreven oplossingen
De innovatieve en datagedreven oplossingen van Yellowtail Conclusion hebben als doel om consumenten te activeren, op te leiden en in staat te stellen financiële keuzes te maken. Dit doen we door de ogenschijnlijk complexe vraagstukken terug te brengen tot een eenvoudig stappenplan om te komen tot overzicht, inzicht en concreet handelingsperspectief.

Oplossingen voor de Pensioensector

Wij helpen pensioenuitvoerders, fondsen, banken en verzekeraars succesvol de dialoog met de consument aan te gaan. Met onze digitale integrale oplossingen zet u de consument zelf aan het roer van zijn of haar financiële leven. Wij ontwerpen bouwen en beheren totaaloplossingen die ook modulair ingezet kunnen worden

Een greep uit onze innovatieve cases

Wij zetten ons dagelijks in voor financiële dienstverleners zoals banken, verzekeraars, intermediars, pensioenfondsuitvoerders en vermogensbeheerders. Wij werken niet alleen voor gerenommeerde partijen maar ook voor nieuwe spelers op de markt. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons portfolio.
Pensioenen

Whitepaper: Van post naar digitale communicatie

Met een nieuw pensioenstelsel voor de deur, wordt het als pensioenfonds steeds belangrijker goed voorbereid te zijn op de nieuwe situatie. Niet alleen moeten pensioendeelnemers de gevolgen voor hun eigen pensioen goed begrijpen, ook de eigen interne organisatie moet op orde zijn. Het informeren van deelnemers alleen is daarbij niet meer voldoende. Activeren en zorgen dat ze echt begrijpen hoe ze er nu en straks voorstaan is wat er wordt verwacht van pensioenfondsen en -uitvoerders.

Download Whitepaper
Pensioenen

In één keer een bedrag opnemen uit je pensioen is een middel, geen doel

Ze hebben dezelfde missie: het financiële leven van consumenten verbeteren en hen de juiste beslissingen laten nemen. Dat mensen vanaf 1 januari 2023 de mogelijkheid hebben om 10% van hun pensioen in een keer op te nemen, klinkt als een financiële verbetering. Toch hebben David Kronbichler, managing director bij Ortec Finance en Robin Bouman, managing director bij Yellowtail Conclusion zo hun bedenkingen bij de huidige vorm van dit nieuwe keuzerecht. “Wat als je deelnemers zou begeleiden bij het maken van deze keuze? Daar ligt een mooie kans voor pensioenuitvoerders.”

Lees de hele blog

Onze partners

Pensioenen
Pensioenen
Pensioenen
Pensioenen

Op de hoogte blijven?

Benieuwd naar onze digitale klantreizen?

Contact