Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

BEYOND

Snel, makkelijk en veilig in te zetten bij elke financiële overweging of kredietbeslissing

De slimme technologie van BEYOND van Yellowtail Conclusion helpt mensen nieuwe financiële mogelijkheden te ontgrendelen en bestaande mogelijkheden beter te beschermen. Wij noemen dat ook wel ‘financiële gelijkwaardigheid’ creëren. Met BEYOND kunnen jouw klanten betere financiële beslissingen maken en kun jij hen beter en meer adviseren. Bovendien bespaar je hiermee uren aan handmatig werk en heb je veel beter je risico op orde.

Let’s go BEYOND!
Het Netto Financieel Gedrag meenemen in financiële situaties is actueel, bij kleine partijen, maar ook bij de grootbanken. Wacht niet af wat je concurrenten beslissen, maar doe nu mee. Daarmee ben je een voorbeeld in de sector en draag je bij aan het creëren van financiële gelijkwaardigheid voor jouw klanten. Let’s go BEYOND! 

Bekijk deze korte video

Wat wij doen voor onze klanten

Betaalbaarheidscheck op basis van PSD2 data
Snel, makkelijk en veilig in te zetten bij elke financiële overweging of kredietbeslissing
De slimme technologie van BEYOND helpt mensen nieuwe financiële mogelijkheden te ontgrendelen en bestaande beter te beschermen.

Financiële gelijkwaardigheid
Wij noemen dat ook wel ‘financiële gelijkwaardigheid’ creëren. Met Beyond kunt u consumenten in een paar minuten tijd inzicht geven in het netto financieel gedrag. Met dit inzicht kunnen klanten betere financiële beslissingen maken en kunt u hen beter adviseren.

 


Beyond

Hier wordt BEYOND bij gebruikt

  • Betaalbaarheidschecks

  • Kredietrisico modellering

  • Hypotheekaanvragen/acceptaties

  • Kredietaanvragen/acceptaties

  • Budget plannen

  • Preventief en actief beheer

  • Pensioenadvies

Demo aanvragen

Contact opnemen

Contact