Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

DevOps

Een complete mix van relevante domeinkennis en de competenties om een oplossing echt te realiseren.

Management van infrastructuur complex? Moeite om snel en continue nieuwe functionaliteit te leveren? Yellowtail Conclusion heeft de oplossing!

Denk je bij IT-beheer nog steeds aan stamtabellen? Die tijd ligt gelukkig ver achter ons. Binnen IT-beheer is al enige tijd de transitie gaande naar DevOps. Met DevOps brengen we software development (Dev) samen met operationeel beheer (Ops). Dit betekent dat bij het (door)ontwikkelen van applicaties al rekening wordt gehouden met de stabiliteit van de operatie en het efficiënt uitvoeren van beheertaken.

Ontwikkelingen voor het managen van infrastructuur en applicatiebeheer volgen elkaar snel op, dat zien we ook voor toepassingen in het pensioen-, vermogens- en hypotheekdomein. Veel organisaties hebben ambities om deze veranderende technologieën en methodieken te gebruiken, maar hebben moeite met het inrichten hiervan. Wanneer ze geholpen zijn met het inrichten van DevOps zullen ze profiteren van een efficiëntere doorontwikkeling waarbij ook nieuwe componenten sneller en vaker worden opgeleverd (CI/CD). Al met al resulteert dit in een meer betrouwbare oplevering, in nauwe overeenstemming met de huidige businessdoelstellingen van de organisatie.

Yellowtail Conclusion beheerst de DevOps discipline uitstekend binnen het financiële domein. Sinds enkele jaren ontzorgen wij klanten op de realisatie, doorontwikkeling en het beheer van applicaties. Om dit te bewerkstelligen hebben we een dedicated beheerteam opgericht onder de naam NEXT. Het team bestaat uit een mix van ervaren consultants en Young Professionals die zorgen voor stabiele applicaties gecombineerd met continue oplevering van nieuwe functionaliteiten. Bovendien stimuleren ze een optimaal gebruik en activatie van doelgroepen.

Binnenkort kunt u op deze pagina meer lezen over onze expertise op het gebied van onze DevOps discipline en zullen wij u voorbeelden tonen middels klant-cases. 

Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat NEXT voor u kan betekenen? Neem contact op met Marcel Duijnisveld.

Contact