nl en

Beyond

Financiële gelijkwaardigheid creëren

Nieuw tijdperk voor geldverstrekkers

Wij geloven in financiële gelijkwaardigheid: met slimme technologie mensen helpen om verantwoord nieuwe financiële mogelijkheden te ontgrendelen en bestaande te beschermen. Hoe we dat doen? 

Met Beyond zetten we slimme technologie in om mensen nieuwe, verantwoorde financiële mogelijkheden te geven of de bestaande situatie te beschermen. Met bancaire transactiedata (#PSD2) en slimme algoritmes kun je een zeer goede onderbouwing genereren. Op basis daarvan kan een verantwoorde en transparante kredietbeslissing gemaakt worden. 

Wij noemen deze onderbouwing het Netto Financieel Gedrag, een automatisch gegenereerd consumenten-profiel dat direct inzicht geeft in aspecten zoals netto besteedbaar inkomen, betaalcapaciteit, hoogte en aard van uitgaven, spaargedrag, continuïteit en consistentie, liquiditeit, etc.

Verder kijken dan bruto inkomen alleen?

Ben je een geldverstrekker en heb je interesse in dit project? Wij gaan graag met je in gesprek. Door consumenten op basis van hun netto situatie te beoordelen kunnen meer mensen geholpen worden aan een hypotheek, een verbouwingskrediet, autolease contract, etc. Tevens kun je hiermee veel scherper beheer activiteiten uitvoeren. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Case

De situatie van Heleen

Neem bijvoorbeeld de jonge ambitieuze starter Heleen. Ze heeft te maken met torenhoge huurprijzen maar maakt geen schijn van kans op de huizenmarkt. Bira, Director Beyond: "Het is gewoon niet logisch. Ik weet zeker dat het anders en beter kan en daar werk ik momenteel hard aan. Lets go BEYOND! Op naar een eerlijkere beoordeling op basis van Netto Financieel Gedrag.“ Op 8 oktober organiseerde Yellowtail een webinar over dit interessante onderwerp. Wil je dit Webinar terugkijken?

Webinar terugkijken
  • Betere invulling zorgplicht (AFM)
  • Snellere procesgang (1,2-2x)
  • Lager wanbetalingsrisico (20-50%)
  • Efficientere invulling aflossingsvrij dossiers etc.
  • Hogere NPS

Op de hoogte blijven?

We informeren je graag over het laatste nieuws rondom BEYOND en willen je graag uitnodigen voor Webinars en eventuele live events rondom dit thema. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om dit te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact