Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wonen & Lenen

Grip op financiën met digitale en data gedreven bedieningsconcepten

Of het nu gaat om de oriëntatie op of de aankoop van een woning, een lening voor verduurzaming of de langgekoesterde wens voor een aanbouw, het zijn allemaal belangrijke financiële klantreizen waar wij ons de afgelopen 20 jaar volledig in gespecialiseerd hebben.

Onze missie is helder; wij willen het financiële leven van de consument verbeteren. Wij bieden daarvoor waardevolle en onderscheidende digitale en data gedreven oplossingen met onze innovatieve producten, onderscheidende klantreizen en onze digital professionals. Zekerheid, overzichtelijke kosten en snelheid zijn belangrijk voor de consument, die zelf grip wil houden op het proces. Wij helpen u (en daarmee de consument) daar graag bij.

Onze oplossingen in het wonen- & lenen domein

De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te bieden en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise in onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. 

Een greep uit onze innovatieve cases

Wij zetten ons dagelijks in voor financiële dienstverleners zoals banken, verzekeraars, intermediars, pensioenfondsuitvoerders en vermogensbeheerders. Wij werken niet alleen voor gerenommeerde partijen maar ook voor nieuwe spelers op de markt. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons portfolio.
Wonen & Lenen

Davinci Consulting

Gezamenlijke innovatiekracht in het ‘wonen en leven’ domein

Door de samenwerking tussen Yellowtail Conclusion en Davinci Conclusion kunnen wij onze klanten in de markten van hypotheken, wonen en notariaat nog beter bedienen. Met deze samenwerking zetten we een verdere stap naar marktleiderschap op het gebied van digitalisering en vernieuwing in het wonen, lenen en leven domein. Van oriëntatie op de aankoop van een woning tot en met de stap naar de notaris en de levensloop die daarop volgt.

Meer over Davinci Consulting
Wonen & Lenen

Hypact Advisor

Ontdek Hypact Advisor: De Ultieme Oplossing voor Hypotheekadviseurs

Welkom bij Hypact Advisor: jouw alles-in-één oplossing voor advies, bemiddeling en beheer. Onze innovatieve aanpak optimaliseert de efficiëntie van jouw advies- en bemiddelingsprocessen, zodat je meer waardevolle tijd kunt investeren in je klanten. Dit leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de advieskwaliteit en verhoogt de algehele tevredenheid van je klanten aanzienlijk.

Ontdek Hypact Advisor
Wonen & Lenen

De Hypotheken Podcast

Voor en door professionals uit de hypotheekbranche

De Hypotheken Podcast is Powered by Yellowtail Conclusion & Van Bruggen Adviesgroep. Deze serie is voor en door professionals uit de Hypotheekbranche. Hypotheekprofessionals horen over de laatste inzichten en ontwikkelingen. Denk aan Actief beheer, Digitalisering, verduurzaming, franchise formules en de invloed van corona op de sector.

Luisteren

Onze partners

Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen
Wonen & Lenen

Demo zien of afspraak maken?

Goed nieuws, dat kan! Plan een demo in via onderstaande link

Ik wil meer weten

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Wij versturen 6x per jaar een nieuwsbrief waarin wij onze innovatieve projecten graag met u delen. 

Inschrijven nieuwsbrief

Contact