Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Hypact Hub

Hypotheekoplossingen met impact

Hypotheekaanvragen makkelijk en inzichtelijk

Het proces rondom een hypotheekaanvraag neemt veel tijd in beslag. Het is vaak een foutgevoelig en onoverzichtelijk proces. Hypact Hub maakt het verwerken van hypotheekvragen makkelijk en inzichtelijk van A tot Z. Hypact neemt intermediairs en serviceproviders het werk uit handen en zorgt voor een optimale workflow waar adviseurs en acceptanten de status van aanvragen makkelijk in bij kunnen houden. Met Hypact Hub werk je sneller, maak je minder fouten en ben je altijd in control. 

 

Dit maakt Hypact Hub uniek

  • Verlichting van de werkzaamheden van medewerkers door prevalidatie op basis van de MoneyView acceptatiecriteria
  • Minder afgekeurde aanvragen door prevalidatie
  • Optimale workflow – automatisch ontvangen van herinneringen bij bijvoorbeeld het verlopen van de ontbindende voorwaarden
  • Minder inwerktijd voor nieuwe collega's door een intuïtief en gebruiksvriendelijk design
  • Mogelijkheid gemakkelijk aanvragen te ontvangen en verwerken zonder HDN
Case

In co-creatie met DAK

Hypact Hub is in samenwerking met DAK ontwikkeld. Tijdens deze samenwerking stonden de wensen en behoeftes van de gebruikers centraal. Hierdoor is een systeem ontwikkeld dat naadloos aansluit op de behoeftes van verschillende gebruikersgroepen.

Interesse gewekt?
In samenwerking met

Demo aanvragen

Neem gerust contact met ons voor vragen over Hypact Hub of een van onze andere Hypact oplossingen. Je kunt ook geheel vrijblijvend een demo aanvragen.

Neem contact op

Contact