Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Mark Leck

Managing Director

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Ik ben verantwoordelijk voor het product CORD Finance en software development binnen Yellowtail.

Waar ligt jouw expertise?

Mijn achtergrond als bedrijfseconoom en mijn ervaring als software ontwikkelaar maken dat ik makkelijk een vertaling kan maken van idee naar realisatie. Van denken naar doen, van ‘fresh ideas’ naar ‘proven results’.

Waar ben jij binnen Yellowtail trots op?

Ik ben heel trots op het feit dat onze klanten enthousiast over ons zijn. We krijgen niet alleen erkenning voor het telkens weer brengen van vernieuwde concepten, maar vooral voor het feit dat we pas weggaan wanneer de oplossing werkt. En ik ben heel trots op het feit dat wij als collega’s met elkaar gewoon een heel leuke en veilige, maar ook ambitieuze en inspirerende werkomgeving hebben gerealiseerd.

Wat weten wij nog niet over jou?

Ik ben een behoorlijk open boek, dus er zullen niet veel zaken zijn die echt nieuw zijn voor de mensen om mij heen. Ik kook graag. Na het in je eentje bedenken, inkopen en klaarmaken, is er niets leukers dan met vrienden of familie aan tafel te gaan. Verder zal je me vaak bezig zien met foto’s of video en probeer ik regelmatig een rondje hard te lopen. Ik heb erg veel plezier in domotica, het automatiseren van mijn huis. Echter, het mooiste blijft toch wel het maken van kleine en grote reizen met mijn gezin of gewoon in het weekend langs de sportvelden staan om te kijken bij mijn kinderen.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2018/02/DSC4666-400x400.jpg

Contact