Wietse Roest

Principal Consultant

Waar hou jij je mee bezig binnen Yellowtail?

Momenteel ben ik met name aan de slag met onze HYPAR (Hyptheek Acceptatie Realtime) propositie. Het accepteren van hypotheekaanvragen en andere kredietvormen, op basis van brondata, wordt steeds actueler. Yellowtail biedt de mogelijkheid aan geldverstrekkers om hier in een vroeg stadium gebruik van te maken. Daarnaast draag ik binnen het Wonen & Lenen team graag mijn steentje bij aan business development.

Wat weten wij nog niet over jou?

Dat ik een eerstegraads lesbevoegdheid heb als gymdocent. Ik heb na de middelbare school eerst de lerarenopleiding lichamelijke oefening afgerond. Uiteindelijk ging mijn interesse toch meer uit naar een bedrijfskundige richting. Uiteraard is sport nog altijd een grote hobby van me en word ik enthousiast van een mooie tocht op de racefiets of het spelen van een korfbalwedstrijd.

Waar verbaas jij je regelmatig over?

De technologische ontwikkeling van racefietsen. Ieder jaar zijn er weer innovaties die je misschien niet zou verwachten als je aan een fiets denkt.

Wie ben jij in een projectteam?

Een analist en brenger van structuur die vanuit inhoud eerst denkt en dan pas doet. Met analyses probeer ik anderen te challengen en samen vanuit de klantwens tot het beste resultaat te komen.

Contact

https://yellowtail.nl/wp-content/uploads/2019/02/DSC3317-400x400.jpg

Gewerkt voor

Contact