nl en

Uw Tech partner voor efficiënte zorgverlening

Improving Care Together

De druk op ons gehele zorgsysteem neemt toe. Meer doen in minder tijd is de uitdaging. We zijn op een punt aangekomen waar de zorgsector niet langer om technologische innovatie heen kan, ZorgTech speelt een cruciale rol. Waar we enerzijds te maken hebben met vergrijzing waardoor de druk op de zorg toeneemt, zien we ook een andere interessante trend. Steeds meer patiënten willen de regie in eigen handen nemen. Daarnaast zien we dat door de vele technologische mogelijkheden van tegenwoordig de verwachtingen van patiënten en zorgverleners toenemen. 

Yellowtail is uw ZorgTech partner om op basis van data-gedreven technologieën processen te optimaliseren, inzichten te bieden en transparantie te creëren. Samen gaan wij met u de uitdaging aan. Yellowtail heeft een bewezen track record op dit gebied in de financiële sector. Deze sector is  sterk aan snelle technologische ontwikkelingen onderhevig. En net als in de zorg speelt een veranderend consumentengedrag een grote rol.

Wij zijn uw Tech partner voor

  • Efficiëntere zorg door digitalisering
  • Adaptie van nieuwe technologieën en ontwikkelingen
  • Advies rondom de ontwikkeling van PGO’s en uitwisseling van medische gegevens
  • Toepassen van nieuwe technologieën zoals AI in de zorg
  • Ondersteuning bij opschalingsvraagstukken
  • Consultancy vraagstukken voor ICT implementatie
Case

Gezond met Salut

Wie Nederland langer in goede gezondheid wil houden, moet kijken naar leefstijldata maar óók naar financiële gegevens. De app Gezond met Salut is een doorbraak op weg naar een gezonder Nederland.

Lees meer
  • Erwin Bretscher, Principal Consultant Domein Zorg bij Yellowtail: De interpretatie van ICT in de zorgsector is wat ons betreft, ‘Improving Care Together’. Wij helpen onze klanten met transformatievraagstukken zodat ze kunnen blijven doen waar we ze zo hard voor nodig hebben, het bieden van kwalitatieve zorg.”

Samen de uitdaging aangaan

Wilt u vraagstukken op het snijvlak van ICT en zorg en wilt u hierover van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Contact