nl en

Uw Tech partner voor efficiënte zorgverlening

Improving Care Together

De druk op ons gehele zorgsysteem neemt toe. Meer doen in minder tijd is de uitdaging. We zijn op een punt aangekomen waar de zorgsector niet langer om technologische innovatie heen kan, ZorgTech speelt een cruciale rol. Waar we enerzijds te maken hebben met vergrijzing waardoor de druk op de zorg toeneemt, zien we ook een andere interessante trend. Steeds meer patiënten willen de regie in eigen handen nemen. Daarnaast zien we dat door de vele technologische mogelijkheden van tegenwoordig de verwachtingen van patiënten en zorgverleners toenemen. 

Yellowtail is uw ZorgTech partner om op basis van data-gedreven technologieën processen te optimaliseren, inzichten te bieden en transparantie te creëren. Samen gaan wij met u de uitdaging aan. Yellowtail heeft een bewezen track record op dit gebied in de financiële sector. Deze sector is  sterk aan snelle technologische ontwikkelingen onderhevig. En net als in de zorg speelt een veranderend consumentengedrag een grote rol.

Projecten in de zorg

Voor Zorggroep Gelders Rivierenland is Yellowtail projectleider van het OPEN project. Doel van dit project is dat patiënten online inzage kunnen krijgen in het eigen dossier bij de huisarts. Vervolgens realiseert het project dat er via een PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) inzage mogelijk wordt voor het dossier bij de huisarts. Yellowtail verzorgt de communicatie, de scholing en de voorlichting die nodig is zodat huisartspraktijken goed voorbereid zijn op deze ontwikkeling, maar ook in staat zijn vragen te beantwoorden van de patiënt in relatie tot deze thematiek. Daarnaast gaan wij ook kijken hoe we de patiënt kunnen helpen zelf regie te voeren op basis van zijn gezondheidsdata door nauw samen te werken met enkele PGO’s.

Meer projecten

Wij zijn uw Tech partner voor

  • Efficiëntere zorg door digitalisering
  • Adaptie van nieuwe technologieën en ontwikkelingen
  • Advies rondom de ontwikkeling van PGO’s en uitwisseling van medische gegevens
  • Toepassen van nieuwe technologieën zoals AI in de zorg
  • Ondersteuning bij opschalingsvraagstukken
  • Consultancy vraagstukken voor ICT implementatie
Case

Gezond met Salut

Wie Nederland langer in goede gezondheid wil houden, moet kijken naar leefstijldata maar óók naar financiële gegevens. De app Gezond met Salut is een doorbraak op weg naar een gezonder Nederland.

Lees meer
  • Erwin Bretscher, Principal Consultant Domein Zorg bij Yellowtail: De interpretatie van ICT in de zorgsector is wat ons betreft, ‘Improving Care Together’. Wij helpen onze klanten met transformatievraagstukken zodat ze kunnen blijven doen waar we ze zo hard voor nodig hebben, het bieden van kwalitatieve zorg.”

Samen de uitdaging aangaan

Wilt u vraagstukken op het snijvlak van ICT en zorg en wilt u hierover van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Contact