Yellowtail Conclusion is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

CORD Health

Een data integratie-platform voor Ehealth oplossingen

De ontwikkelingen van digitale toepassingen in de zorg gaan razendsnel. Mede door de coronacrisis zijn slimme toepassingen van gezondheidstechnologie steeds belangrijker geworden voor de zorg. Denk hierbij aan de talloze beschikbare apps om actief met je gezondheid aan de slag te gaan. Zorginstellingen en consumenten zien hier steeds meer de toegevoegde waarde van in. Hetzelfde geldt voor een andere belangrijke digitale trend, de ‘zorg op afstand’. Dat kan in aanzienlijke vermindering in zorggebruik en kosten resulteren. Yellowtail | Conclusion biedt met het Cord health platform een oplossing voor de steeds grotere behoefte aan data uitwisseling en problematiek die dat met zich mee brengt.

Data harmonisatie  
Door data te harmoniseren binnen het Cord platform wordt uitwisselen met Ehealth toepassingen en zorgaanbieders kinderspel.  Met alleen het harmoniseren van data ben je er echter nog niet. Cord voorziet ook in alle randvoorwaarden zoals fijnmazige rechten, complexe audit trials en natuurlijk staat het patient consent (toestemming) voorop. 

Bouwblokken 
Cord biedt daarnaast een brede set aan standaard bouwblokken (microservices) die door apps gebruikt kunnen worden. Dit standaardiseert niet alleen de werking van eHealth toepassingen vanuit de zorgaanbieder, maar biedt ook de appbouwer een legio aan mogelijkheden om veel sneller tot vernieuwingen te komen. 

Onderzoek 
Cord standaardiseert de complexe processen en techniek rondom het delen van data, maar ook rondom het doen van onderzoek. Het toepassen van AI zoals machine learning is binnen Cord dusdanig gestandaardiseerd dit deze vernieuwingen voor een veel grotere groep eHealth toepassingen bereikbaar worden. 

Eén connectie voor alle eHealth toepassingen 
Zorgaanbieders en ehealth leveranciers hoeven nog maar een connectie met Cord te onderhouden. Cord regelt met haar robuuste managementlaag de onderlinge verbinding. Via de intuïtieve userinterface is eenvoudig aan te geven welke eHealth toepassing tot welke data hoort te beschikken en onder welke voorwaarden.  

 

Met CORD Health profiteert u van

Een integratie-platform voor het slim & flexibel combineren van externe en interne systemen. CORD Health ontzorgt, bespaart kosten en zorgt dat zorginstellingen zich kunnen focussen op zorg verlenen

  • Gemakkelijk en snel toegang tot eHealth apps
  • Snellere implementatie van eHealth
  • Ontzorgen van uw ICT organisatie
  • Beter overzicht welke apps er gekoppeld zijn, welke data ze gebruiken en wat de kosten zijn
  • Meer focus op zorg, minder op technische zaken
  • Vergemakkelijkt onderzoek door de mogelijkheden met data
  • Met ons Cord health platform richten we ons op het integreren van alle eHealth toepassingen binnen een zorginstelling zodat ze met slechts 1 koppeling makkelijk toegankelijk zijn

Interesse gewekt?

Wij vertellen u heel graag meer over de mogelijkheden van CORD Health en plannen graag een geheel vrijblijvend (digitaal) gesprek met u in.

Contact opnemen

Contact