Yellowtail Conclusion kondigt een nieuwe stap aan in de samenwerking tussen onze Hypact Advisor, onze alles-in-één oplossing voor hypotheekadvies en -bemiddeling en DocDigi. Met deze samenwerking biedt Yellowtail via Hypact Advisor hypotheekadviseurs meer keuzemogelijkheden door de integratie met DocDigi.

Hypact Advisor, een product van Yellowtail Conclusion, wordt uitgebreid door koppeling met DocDigi. Adviseurs kunnen hun advies volledig uitwerken in Hypact Advisor en vervolgens kiezen om het adviesrapport automatisch te laten genereren door DocDigi. Alle relevante data worden gedeeld tussen Hypact Advisor en DocDigi, waardoor de adviseur het rapport snel kan afronden in DocDigi en deze kan delen met de consument.

Wietse Roest, Product Owner van Hypact Advisor, verklaart: “Wij zijn erg enthousiast over deze integratie met DocDigi. Door te koppelen met gerenommeerde partijen uit de markt zoals in dit geval DocDigi, kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen met diverse en efficiënte oplossingen. Dit geeft adviseurs meer keuzeopties, wat precies is wat wij bij Hypact Advisor willen bereiken: een efficiënter en gebruiksvriendelijker hypotheekproces.”

“Wij zijn verheugd over de integratie van DocDigi in Hypact Advisor,” zegt Jan Willem Smit van DocDigi. “Bij DocDigi streven we er altijd naar om dergelijke samenwerkingen met adviessoftware leveranciers aan te gaan. Dit stelt de adviseur in staat om een zo efficiënt mogelijk proces te hebben voor het opstellen van adviesrapporten.

Hoe werkt het:

In de vertrouwde adviessoftware van Hypact Advisor kunnen hypotheekadviseurs aan de slag met de gebruikelijke berekeningen en het versturen van de aanvraag. Via het adviespakket wordt het dossier automatisch ingelezen in DocDigi. Waar nodig kan het dossier verder worden aangevuld en kunnen bepaalde keuzes worden gemotiveerd. DocDigi genereert vervolgens een adviesrapport in de gewenste stijl. Klanten worden tijdens het adviestraject verrast door een begrijpelijk adviesrapport. Door de eigentijdse lay-out is het adviesrapport hét visitekaartje van het kantoor. Met DocDigi besparen adviseurs tijd, verhogen ze de kwaliteit, voldoen ze aan alle vereisten van de toezichthouder en blijven ze de concurrentie een stap voor.

Meer informatie over Hypact Advisor